Actors in season:

Friederike Becht, August Diehl, Wotan Wilke Möhring

Seizoen 1

01
Perfume - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Terwijl de politie de bizarre en brute moord op de verleidelijke zangeres Katharina Läufer onderzoekt, komen vijf van haar vroegere klasgenoten weer bij elkaar op haar begrafenis.

Lees meer
02
Perfume - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Een vermissingszaak in verband met het internaat wordt heropend. Wanneer de vrienden een vreemd spel spelen, lopen de spanningen tussen Butsche en Roman hoog op.

Lees meer
03
Perfume - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

De rechercheurs doen een gruwelijke ontdekking. In het bordeel krijgt Butsche een band met de dochter van Pearl, Elsie.

Lees meer
04
Perfume - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Butsche bezoekt Elena voor hulp met Elsie, wat Roman opnieuw boos maakt. Nadja laat een bom vallen op Grünberg en test een provocerende hypothese over Katharina.

Lees meer
05
Perfume - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Elena zoekt veiligheid op een onwaarschijnlijke plek, Roman neemt wraak en geheimen uit het verleden komen boven als Nadja de moeder van Merten Brodmann interviewt.

Lees meer
06
Perfume - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Als er weer een slachtoffer opduikt, richt de politie zich op een verdachte. Nadja's aanhoudende twijfels en een tip van Köhler leiden tot een schokkende confrontatie.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Perfume

Beschrijving:

Wanneer een zangeres vermoord wordt gevonden en haar geurklieren uit haar lichaam zijn verwijderd, onderzoeken rechercheurs een groep vrienden die met haar op kostschool zaten.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905