Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Een vredig eiland verandert in een gevangenis wanneer een groep gewapende activisten de hele bevolking van het schilderachtige, geïsoleerde plaatsje voor de kust van Bretagne gijzelt. Ze zijn goed georganiseerd, maar hun motieven blijven geheim. Er is maar één ding waar Alpha, hun leider, geen rekening mee heeft gehouden: Vijf passagiers van de shuttle die het eiland met het vasteland verbindt, slagen erin te ontsnappen en zich te verstoppen. Terwijl de eilandbewoners deze buitengewone, dodelijke situatie onder ogen zien, komen er geheimen bovendrijven, bronnen van conflicten. Maar wie van hen wordt een held, een lafaard of een verrader?

Show more Show less

Actors in episode:

Margot Bancilhon, Lannick Gautry, Pierre Perrier

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Prison Island

Beschrijving:

Een vredig eiland verandert in een gevangenis wanneer een groep gewapende activisten de hele bevolking van het schilderachtige.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905