Seizoen 1

01
Snakes - Legends of Venom: Cobra
Aflevering 1: Legends of Venom: Cobra

Van kannibalistische koningscobra's in India en vogeljagers in de Kalahari tot semi-aquatische boscobra's in Afrikaanse moerassen: we laten zien hoe cobra's hun ontzagwekkende kracht benutten.

Lees meer
02
Snakes - Legends of Venom: Viper
Aflevering 2: Legends of Venom: Viper

Van ratelslangen met doodsverachting en pofadders die worden vervolgd omdat ze ongedierte eten tot gabonadders in het bos: we laten zien hoe adders hun unieke superkrachten gebruiken om te overleven.

Lees meer
03
Snakes - Legends of Venom: Mamba
Aflevering 3: Legends of Venom: Mamba

Achter het schichtige gedrag en de bliksemsnelle aanval van de zwarte mamba zitten talloze kwaliteiten -gif, behendigheid, snelheid en superzintuigen- die hem tot de meester van zijn leefgebied maken.

Lees meer
04
Snakes - Deadliest Snakes
Aflevering 4: Deadliest Snakes

Dr. Brady Barr gaat op pad in vier werelddelen om te bepalen welke slang het allerengst is.

Lees meer
05
Snakes - New Blood
Aflevering 5: New Blood

Simon en Siouxsie zoeken een zwarte mamba in een hoop metaal, een spugende cobra in een winkeltje en een zwarte cobra onder een huis. Hun leerling probeert een slang te vangen.

Lees meer
06
Snakes - Ten Foot Mamba
Aflevering 6: Ten Foot Mamba

Siouxsie neemt het op tegen een varaan op zolder terwijl Simon een boomslang uit een boom wil halen. Later leert Mbali over veiligheid, maar dan komt er een zwarte mamba op haar af.

Lees meer
07
Snakes - Cobras to Crocs
Aflevering 7: Cobras to Crocs

Na een redding van een zwarte mamba, helpen Simon en Siouxsie bij het vangen van een drie meter lange krokodil op een boerderij. Ze redden twee slangen in een huis en halen een reptiel uit een dak.

Lees meer
08
Snakes - Black Mamba Summer
Aflevering 8: Black Mamba Summer

Op weer een nieuwe dag voor ons slangenduo komt Simon oog in oog te staan met een razendsnelle mamba en een onbekende slang in een school. Later komt Siouxsie een dodelijk exemplaar tegen.

Lees meer
09
Snakes - The Snake Pit
Aflevering 9: The Snake Pit

Simon wordt tot het uiterste gedreven als een enorme zwarte mamba keer op keer weet te ontsnappen. Daarna moet hij een cobra vinden in een kamer vol zakken en haalt hij een slang uit een auto.

Lees meer
10
Snakes - Big Mamma Mamba
Aflevering 10: Big Mamma Mamba

Simon komt bijna in aanraking met een zwarte mamba die haar eitjes wil leggen. Maar zij is niet de enige zwarte mamba die hem en Siouxsie bezighoudt vandaag.

Lees meer
11
Snakes - The Wedding Crasher
Aflevering 11: The Wedding Crasher

Simon en Siouxsie haasten zich om een cobra vast te leggen die is gaan zwemmen in een zwembad. Een python verstoort een bruiloft en een zwarte mamba jaagt een hele buurt de schrik op het lijf.

Lees meer
12
Snakes - Psycho Mamba
Aflevering 12: Psycho Mamba

Simon en Siouxsie gaan op pad om een griezelig snelle zwarte mamba en een spugende cobra te vinden. Daarna ziet Simon zijn hoogtevrees onder ogen als hij een groene mamba uit een boom haalt.

Lees meer
13
Snakes - Trailer Park Terror
Aflevering 13: Trailer Park Terror

Simon en Siouxsie zoeken een boze zwarte mamba in een berg hout en proberen een cobra te vangen die voor chaos zorgt op een kampeerterrein. Simon probeert een cobra uit een boom te halen.

Lees meer
14
Snakes - Super Serpents
Aflevering 14: Super Serpents

Er zijn meer dan 3000 soorten slangen in de wereld, die meedogenloos kunnen aanvallen. Kijk hoe de giftigste slangen tegenover prooidieren of mensen komen te staan.

Lees meer
15
Snakes - World's Deadliest: Super Snakes
Aflevering 15: World's Deadliest: Super Snakes

We trekken naar de meest afgelegen hoeken van de aarde om te zien hoe de gevaarlijkste slangen hun prooi doden door een giftige beet of wurggreep.

Lees meer
16
Snakes - Fangs
Aflevering 16: Fangs

Maak je borst maar nat, we gaan van dichtbij kennismaken met de dodelijkste slangen op aarde. In naam van de wetenschap doen experts alles om meer te weten te komen over deze reptielen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Snakes

Beschrijving:

Er glibberen ruim 3000 soorten slangen over de wereld. Ze kronkelen over het land en door het water, want 's werelds dodelijkste slangen hebben indrukwekkende vaardigheden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905