Seizoen 1

11
SNAKES - America's Super-Snake
Aflevering 11: America's Super-Snake

De Texaansen ratelslang heeft de naam zeer gevaarlijk te zijn, maar zelfs deze dodelijke slang heeft moeite te overleven in de ruige Amerikaanse woestijn. We volgen een vrouwtje tijdens de zware zomer...

Lees meer
12
SNAKES - Snake Island: Wild & Deadly
Aflevering 12: Snake Island: Wild & Deadly

Ondanks dat ze in de schaduw leven van een gevaarlijk roofdier, gedijt een groep giftige tijgerslangen op een dor Australisch eiland. Het is altijd een mysterie geweest hoe dat kon - tot nu toe.

Lees meer
13
SNAKES - Venom: Nature's Killer
Aflevering 13: Venom: Nature's Killer

Gif wordt door duizenden dieren ingezet en is het gevaarlijkste wapen van de natuur. Maar wetenschappers onderzoeken nu of de sterke giffen de sleutel kunnen zijn om medicijnen te maken die levens kun...

Lees meer
14
SNAKES - Monster Snakes
Aflevering 14: Monster Snakes

De aarde zit vol slangen, van anaconda's tot netpythons, die de reputatie hebben meedogenloze moordenaars te zijn. Maak je klaar voor een ontmoeting met de grootste en slechtse slang van allemaal.

Lees meer
15
SNAKES - Snakes In The City: Simon Goes Wild
Aflevering 15: Snakes In The City: Simon Goes Wild

Slangenvanger Simon Keys gaat weer een spannende dag tegemoet als hij zeer gevaarlijke slangen moet zoeken en verplaatsen in Durban, Zuid-Afrika.

Lees meer
16
SNAKES - Snakes In The City: Lady And The Mamba
Aflevering 16: Snakes In The City: Lady And The Mamba

Na jaren slangen te hebben gevangen, is Siouxsie Gillet een expert in slangengedrag. Kijk hoe ze tegenover de gevaarlijkste slangen ter wereld komt te staan, waaronder de zwarte mamba.

Lees meer
17
SNAKES - Snakes In The City: Snake Charmer
Aflevering 17: Snakes In The City: Snake Charmer

Met haar opvallende roze haar is Siouxsie Gillet één van de beroemdste slangenbezweerders. We zien haar meest bijzondere vangsten van een cobra tot haar eerste zwarte mamba.

Lees meer
18
SNAKES - Hunting The Ghost Serpent
Aflevering 18: Hunting The Ghost Serpent

Zoöloog Jack Randall gaat in troebel water en grotten in het Northern Territory in Australië op zoek naar zes pythons, waaronder één van de zeldzaamste slangen ter wereld, de Oenpelli-python.

Lees meer
19
SNAKES - The Most Venomous Snakes In The World
Aflevering 19: The Most Venomous Snakes In The World

Jack Randall zoekt op het schiereiland Cape York in Australië naar vijf giftige slangen, waaronder de dodelijke taipan. Met behulp van een plaatselijke expert ziet hij ook de giftigste slang van Austr...

Lees meer
21
SNAKES - Ultimate Viper: Fear The Fang
Aflevering 21: Ultimate Viper: Fear The Fang

In een wereld vol gevaarlijke slangen is er één die als allergiftigste wordt beschouwd. We betreden de griezelige wereld van giftige adders om de geheimen te ontdekken achter hun talent om te doden.

Lees meer
22
SNAKES - Indo-Pacific
Aflevering 22: Indo-Pacific

In de Indo-Pacifische regio leven de agressiefste adders, enorme pythons en zelfs de koning van de cobra's. We verkennen dit zeer diverse gebied op zoek naar de gevaarlijkste slang.

Lees meer
23
SNAKES - Africa
Aflevering 23: Africa

In Afrika leven de gevaarlijkste slangen ter wereld zoals mamba's, cobra's en adders. In een divers landschap vol angstaanjagende slangen onthullen we welke het gevaarlijkst is.

Lees meer
24
SNAKES - The Americas
Aflevering 24: The Americas

Er leven veel giftige slangen in de diverse landschappen van Amerika, van woestijn-ratelslangen tot watermoccasinslangen. We tonen de gevaarlijkste slangen en onthullen welke het dodelijkst is.

Lees meer
25
SNAKES - Super Serpents
Aflevering 25: Super Serpents

Er zijn meer dan 3000 soorten slangen in de wereld, die meedogenloos kunnen aanvallen. Kijk hoe de giftigste slangen tegenover prooidieren of mensen komen te staan.

Lees meer
26
SNAKES - World's Deadliest: Super Snakes
Aflevering 26: World's Deadliest: Super Snakes

We trekken naar de meest afgelegen hoeken van de aarde om te zien hoe de gevaarlijkste slangen hun prooi doden door een giftige beet of wurggreep.

Lees meer
27
SNAKES - Hot & Bothered
Aflevering 27: Hot & Bothered

Als Simon een zwarte mamba probeert te vinden die in een dak zit, moet hij zijn hoofd in donkere gaten steken. Hij moet zijn hoogtevrees overwinnen om een boomslang uit een boom te halen.

Lees meer
28
SNAKES - Storm of Snakes
Aflevering 28: Storm of Snakes

Simon en Siouxsie trotseren een tropische storm om een zwarte mamba te redden. Later zorgt een groene mamba voor een hoogtepunt en spelen de slangenvangers een spelletje tussen kleine beestjes.

Lees meer
29
SNAKES - Mamba Mama
Aflevering 29: Mamba Mama

Simon en Siouxsie zoeken een zwarte mamba in een bank en worden bijna gebeten. Later beseft Simon dat een groene mamba die hij wil redden hoogzwanger is.

Lees meer
30
SNAKES - Snakes And Sewage
Aflevering 30: Snakes And Sewage

Simon wordt dit keer tot het uiterste gedwongen. Hij moet zijn hoogtevrees overwinnen om een zwarte mamba te vangen en het ondenkbare doen om een spugende cobra te redden: in een berg drek graven.

Lees meer
31
SNAKES - The Dark Night
Aflevering 31: The Dark Night

Simon staat middden in de nacht op een wiebelende bank met veel publiek erbij en heeft een ontmoeting met een gevaarlijke zwarte mamba. Later ziet hij tot zijn vreugde zijn eerste snuitcobra.

Lees meer
32
SNAKES - There's A Snake In The Fridge!
Aflevering 32: There's A Snake In The Fridge!

Tijdens het mamba-seizoen in Durban zijn deze gevaarlijke slangen overal. Simon beseft dat hij in de problemen zit als hij in een donker kamertje komt vast te zitten met maar liefst twee giftige bosco...

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2019
SNAKES

Beschrijving:

Er glibberen ruim 3000 soorten slangen over de wereld. Ze kronkelen over het land en door het water, want 's werelds dodelijkste slangen hebben indrukwekkende vaardigheden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905