Mijn aanrekening

We rekenen je aan voor onze service vanaf de maand na de activatie van je abonnement. Bijvoorbeeld, als je abonnement is geactiveerd op 8 januari, zal je eerste aanrekening in de eerste week van februari aangeboden worden bij je bank wanneer je met een Europese domiciliëring betaalt. Houd rekening dat je enkel nog een papieren aanrekening krijgt per post indien je betaalt met een overschrijving.

Je betaalt altijd vanaf de dag van de activatie, dit betekent dat de eerste aanrekening bestaat uit een abonnementsvergoeding die start op 8 januari plus het bedrag van de volledig maand van je abonnement voor februari.

Wanneer je TV VLAANDEREN zenderpakket is geactiveerd, kan je een account aanmaken op MIJN TV VLAANDEREN. Daar vind je de maandelijkse abonnementskosten van je gekozen abonnement. Hier krijg je eveneens de startdatum van je abonnement, alsook een overzicht van je aanrekeningen.

De betaling voor de volgende aanrekeningen wordt elke keer in de eerste week van de maand gepresenteerd aan je bank. Indien je betaalt met een overschrijving, ontvang je één keer per jaar een papieren aanrekening per post.

Wil je graag een overzicht van al je aanrekeningen dan kan je deze terugvinden onder "Aanrekeningen" in de MIJN TV VLAANDEREN omgeving.

Mijn aanrekening

Klantenservice

We zijn hier om je te helpen en we horen graag wat we voor je zouden kunnen doen.

Contacteer ons

Zenderlijst via Internet

Keuze genoeg uit een breed zenderaanbod met de leukste tv-zenders via Internet.

Bekijk de zenderlijst

Zenderlijst via satelliet

Keuze genoeg uit een breed zenderaanbod met de leukste tv-zenders via satelliet.

Bekijk de zenderlijst

Praktische documenten

Alle praktische documenten die je zou nodig kunnen hebben, vind je hier.

Naar de downloads

Installatie satelliet-tv

Onze sets voor satelliet-tv zijn instapklaar en eenvoudig zelf te installeren.

Meer over de installatie

Smartcard registreren

Je abonnement in een winkel gekocht? Registreer hier je smartcard.

Registreer je smartcard