Mijn aanrekening

We rekenen je aan voor onze service vanaf de maand na de activatie van je abonnement. Bijvoorbeeld, als je abonnement is geactiveerd op 8 januari, zal je eerste aanrekening in de eerste week van februari aangeboden worden bij je bank wanneer je met een Europese domiciliëring betaalt. Houd rekening dat je enkel nog een papieren aanrekening krijgt per post indien je betaalt met een overschrijving.

Je betaalt altijd vanaf de dag van de activatie, dit betekent dat de eerste aanrekening bestaat uit een abonnementsvergoeding die start op 8 januari plus het bedrag van de volledig maand van je abonnement voor februari.

Wanneer je TV VLAANDEREN zenderpakket is geactiveerd, kan je een account aanmaken op MIJN TV VLAANDEREN. Daar vind je de maandelijkse abonnementskosten van je gekozen abonnement. Hier krijg je eveneens de startdatum van je abonnement, alsook een overzicht van je aanrekeningen.

De betaling voor de volgende aanrekeningen wordt elke keer in de eerste week van de maand gepresenteerd aan je bank. Indien je betaalt met een overschrijving, ontvang je één keer per jaar een papieren aanrekening per post.

Wil je graag een overzicht van al je aanrekeningen dan kan je deze terugvinden onder "Aanrekeningen" in de MIJN TV VLAANDEREN omgeving.

Mijn aanrekening