Hoe kan ik online betalen?

Je online aankoop kan je op twee manieren betalen:

1. BANCONTACT/MISTER CASH

Betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel. Kies je voor deze betaalmethode, dan word je automatisch naar de vertrouwde site van je bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatietoestel van je bank.

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank
  • Op werkdagen besteld voor 15.00 uur? Volgende werkdag in huis
  • Betalen met Bancontact/Mister Cash is volledig gratis

Is je betaling via Bancontact mislukt? Controleer dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kan je opnieuw een bestelling plaatsen. Is het geld wel van je bankrekening afgeschreven maar heb je na een uur nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met onze klantendienst en zoek je transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld.

2. CREDITCARD

Betalen met Creditcard zoals Visa en Mastercard is veilg en gemakkelijk. Van zodra je creditcardgegevens zijn geverifieerd via een beveiligde verbinding met je bank, is je bestelling geplaatst. Je creditcard wordt na de levering belast.

  • Betalen met creditcard is altijd volledig gratis
  • Op werkdagen besteld voor 15.00 uur? Volgende werkdag in huis
  • Je creditcardgegevens worden beveiligd bewaard

Je hebt een bestelling gedaan en je wilt met creditcard betalen, maar je krijgt het bericht dat je creditcard is geweigerd? Wanneer je creditcard wordt geweigerd, wordt het gereserveerde bedrag onmiddellijk teruggestort. Hierna kan je je bestelling gewoon opnieuw plaatsen.