ALLES VOOR SATELLIET-TV IN EEN COMPLETE SET


Een complete set bevat al het materiaal dat je nodig hebt voor satelliet-tv: een schotel, een decoder met geïntegreerde smartcard en de kabels. Kies voor een interactieve hd-ontvanger van TV VLAANDEREN en geniet van jouw favoriete programma's met al zijn functionaliteiten.

Live tv-kijken

TV VLAANDEREN DECODER

Geniet van je favoriete tv-programma's in high definition met vijf keer scherper beeld en geluid dankzij de interactieve hd-ontvanger.

Vakantie

SCHOTELANTENNE

De schotelantenne brengt je het volledige entertainmentaanbod plus 400 gratis te ontvangen zenders rechtstreeks bij je thuis of op je buitenverblijf.


DUBBELE ONTVANGSTKOP

De Duo LNB Quad is geschikt voor de ontvangst van het volledige zenderaanbod plus 400 vrij te ontvangen kanalen.Tv-gids

AFSTANDSBEDIENING

Neem je tv-avond volledig in handen met de bijhorende afstandbediening en krijg een uitgebreid aanbod aan entertainment in high definition.

2 schermen

COAX -EN HDMI KABEL

De toebehoren om je apparatuur aan elkaar te verbinden.

Google Chromecast

VERBINDING VIA WIFI

Verbind je hd-ontvanger met je wifinetwerk om nog meer zenders aan je abonnement toe te voegen en te genieten van onze interactieve diensten zoals Restart/Replay en VOD. 

Complete set voor hdtv


TV VLAANDEREN interactieve hd-decoder

Inhoud

Interactieve hd-ontvanger met smartcard, schotelantenne, coaxkabel en installatiemateriaal


Mogelijkheden

Kopen:

€199 2

Huren:
€99 eenmalig + €3,95 per maand 1


PROMO Gratis complete set voor satelliet-tv*
Tv in hd

Tv in hd

Ontdek bijzondere tv in de beste beeld- en geluidskwaliteit.


Alles in 1 set

Alles in 1 set

Interactieve hd-ontvanger, schotelantenne, kabels, ... alles wat je nodig hebt.


Replay TV

Replay TV

Kijk programma's van je favoriete tv-zenders tot 7 dagen terug.


Snelle installatie

Snelle installatie

Oriënteer je schotel aan de muur en sluit vervolgens je decoder aan.


Live TV pauzeren
Live tv pauzeren

We hebben allemaal soms eens nood aan een kleine pauze en met digitale tv via satelliet kies je die helemaal zelf.


Herbekijk je tv-programma's

Opnemen via de app
Opnemen, ook via de app

Vertraging onderweg?

Met de Live TV app op je smartphone of tablet stel je meteen een opname in.


Stel je opname in

Uitgebreide tv-gids
Uitgebreide tv-gids

Ontdek wat er vanavond op tv is en stel een herinnering in voor programma's die je zeker niet wilt missen.


Open de tv-gids

Kijk tv bij je thuis en verder

Kijk tv bij je thuis en verder


Waar je ook bent, thuis of onderweg, op het platteland of in de stad, je ontvangt altijd hetzelfde haarscherpe beeld en perfecte geluid en dat overal in België.

De standaard schotelantenne van 60 cm van TV VLAANDEREN heeft een maximum bereik dat je hiernaast op de kaart kan zien. Je kan dus ook tv-kijken via satelliet in Nederland, Duitsland, Frankrijk en grote delen van Spanje en Italië.

Ga je verder dan de 60 cm parameter, dan is de standaard apparatuur van TV VLAANDEREN niet meteen een oplossing voor jou en dan raden we je aan een gespecialiseerde satellietwinkel te zoeken die je vast en zeker kan verderhelpen met een grotere schotel.

Eenvoudig en snel te installeren


Onze installatievideo toont je stap voor stap hoe je zelf een complete set eenvoudig installeert in minder dan 2 uur tijd. Je kan ook onze papieren installatiehandleiding met foto's gebruiken die je doorheen de installatie leidt.

Als je toch liever hebt dat iemand de installatie voor je komt uitvoeren, dan kan je rekenen op een van onze officiële TV VLAANDEREN installateurs. Contacteer ons op het nummer 02 403 03 33 om een afspraak vast te leggen met een erkende TV VLAANDEREN installateur.


Snel en gemakkelijk te installeren
Stel je abonnement samen

Stel je abonnement samen


Kies hier je complete set en je tv-abonnement.


Ik ga ervoor

Bekijk het zenderaanbod

Bekijk het zenderaanbod


Ontdek een bijzonder tv-aanbod via satelliet.


Ontdek het zenderaanbod

Extra decoder nodig

Extra decoder
nodig?


Onze decoders zijn ook apart verkrijgbaar.


Ontdek het aanbod

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik een decoder kopen zonder abonnement?

  Ja, dit is mogelijk. Bij onze accessoires vind je alle apparatuur die los verkrijgbaar zijn en ook de interactieve hd-ontvanger kan je kopen zonder complete set. Als je al een abonnement hebt en je wilt je huidige decoder gewoon vervangen, dan kan je tijdens je bestelling in het mandje kiezen voor "Enkel accessoires bestellen". Zo bestel je je nieuwe decoder zonder extra abonnement.

 2. Hoe installeer ik mijn schotel?

  Onze complete set is eenvoudig zelf te installeren. Gebruik hiervoor onze installatiehandleiding of bekijk hieronder onze installatievideo:

  Als je toch liever hebt dat iemand de installatie voor je komt uitvoeren, dan kan je rekenen op een van onze officiële TV VLAANDEREN installateurs. Contacteer ons op het nummer 02 403 03 33 om een afspraak vast te leggen met een erkende TV VLAANDEREN installateur.

  Installatie door winkelpunt
  Verschillende onafhankelijke winkelpunten die TV VLAANDEREN verkopen bieden zelf ook een installatie aan van je apparatuur. Houd hierbij wel rekening dat deze installateurs zelfstandig je set komen installeren en niet in opdracht van TV VLAANDEREN werken.

  Een installatie die je aanvraagt via de TV VLAANDEREN klantendienst wordt uitgevoerd door een officieel erkende installateur die in opdracht en volgens de installatievoorwaarden van TV VLAANDEREN werkt. Een winkelpunt zal mogelijk afwijkende voorwaarden hanteren waar TV VLAANDEREN geen invloed op heeft.

 3. Waar kan ik de complete set gebruiken?

  De standaard schotelantenne van 60 cm van TV VLAANDEREN heeft een maximum bereik dat je hieronder op de kaart kan zien. Ga je verder dan deze parameter, dan is de standaard apparatuur van TV VLAANDEREN niet meteen een oplossing voor jou en dan raden we je aan een gespecialiseerde satellietwinkel te zoeken die je vast en zeker kan verderhelpen met een grotere schotel.

 4. Moet ik mijn decoder verbinden met het internet?

  De standaard schotelantenne van 60 cm van TV VLAANDEREN heeft een maximum bereik dat je hieronder op de kaart kan zien. Als je je decoder verbindt met het internet, is hij "interactief". Dit betekent dat je extra informatie krijgt bij je favoriete programma's in de tv-gids en je hebt ook meteen toegang tot onze filmcatalogus via het menu van je decoder. Bovendien ontvang je ook extra zenders die enkel interactief beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld FOX op nummer 21.

 5. Kan ik met de decoder toegang krijgen tot het Video On Demand aanbod?

  Ja, dit is mogelijk. Je dient enkel je decoder te verbinden met het internet van je provider bij je thuis. Je decoder is dan "interactief" aangesloten en geeft je onmiddellijk toegang tot de filmcatalogus via het menu.

*De Promotieperiode verloopt vanaf 03.03.2020 tot en met 12.05.2020 (“Promotieperiode”). Deelnemers die tijdens de Promotieperiode een abonnement afsluiten van minimum 24 maanden op (All-in-One) Basic Light, (All-in-One) Basic, (All-in-One) Basic+ of Antenne TV, krijgen een gratis complete set ter waarde van €128 op hardware van Antenne TV en €199 op hardware van sateliet-tv. Bekijk hier de actievoorwaarden.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €49,95 bij aankoop van de ontvangst materialen (activatiekost is niet van toepassing in geval van huur) en hardware.

2. Incl. BTW, Bebat, Recupel. Excl. abonnementskosten en activatie-en installatiekosten.