GRATIS inbegrepen

ONTDEK DE APP VAN TV VLAANDEREN

Met de applicatie van TV VLAANDEREN kijk je in de zetel, in de tuin, op een terrasje of zelfs op de trein naar je favoriete programma’s op je smartphone, tablet, laptop en Smart TV. Overal waar je WiFi of 3G/4G/5G heb in de Europese Unie, kan je genieten van de app van TV VLAANDEREN.

De applicatie van TV VLAANDEREN is gratis inbegrepen bij je abonnement en is beschikbaar voor Android, iOS en op je computer.

Live TV - TV Vlaanderen

Abonneer Al klant ?

Man-X € 7,95 per maand1

Het aanbod van MAN-X

Man-X brengt elke nacht een ruim aanbod aan erotiek voor mannen die van mannen houden. Volledig discreet op je aanrekening als "Optie 2" en bovendien gemakkelijk te blokkeren met het kinderslot op je tv.

De optie Man-X is elke dag beschikbaar vanaf middernacht tot 06u en kan je nemen bij satelliet tv-abonnement voor maar €7,95 per maand1. Je kan de optie op elk moment activeren of uitschakelen via MIJN TV VLAANDEREN bij Mijn producten.

Man-X

Abonneer Al klant ?

Volledig GRATIS voor klanten

Het aanbod van Erotiek

De gratis optie erotiek geeft je 24u per dag de meest sensuele en en ondeugende films voor volwassenen. Hoeveel extra zenders je kan kijken, hangt af van je zenderpakket. De erotiekzenders zijn eenvoudig te blokkeren met het kinderslot op je tv met de App van TV VLAANDEREN op je smartphone, tablet en pc.

De gratis optie erotiek kan je op elk moment activeren of uitschakelen via MIJN TV VLAANDEREN bij Mijn instellingen.

Aanbod - Optie Erotiek

ABONNEER Al klant?

1. Abonnement per maand: De maandelijkse prijs is inclusief btw.