VOOR DE NIEUWSGIERIGEN: DE BESTE DOCUMENTAIRES

Voor zij die net even verder willen kijken, bieden een heleboel zenders documentaires uit over sport, politiek, geschiedenis, natuur, entertainment, kunst, cultuur en nog veel meer. Bij TV VLAANDEREN krijg je toegang tot heel wat zenders die de beste documentaires in hun gebied uitzenden.

Ontdek het aanbod

Documentaires

Onze documentaires

Travel XP

Travel XP
De reiszender bij uitstek! Travel XP biedt het beste aan op gebied van reizen en lifestyle. Maak kennis met verschillende culturen, gerechten van overal ter wereld, de meest luxueuze hotels en allerlei exotische vakantiebestemmingen.

Love Nature 4K

Love Nature 4K
Love Nature is een Canadese televisiezender van Blue Ant Media. De zender zendt documentaires en televisieseries uit over wilde dieren en natuur en dat in 4K-kwaliteit.

Nat Geo HD

National Geographic
National Geographic Channel zendt documentaires over natuur, wetenschap, cultuur en geschiedenis uit. Het populairste programma van National Geographic is 'The Incredible Dr. Pol' over dierenarts Dr. Jan Pol

History

History Channel
Barstensvol met buitengewone, vermakelijke en baanbrekende verhalen en personages: geïnspireerd door gisteren, vandaag geleefd, zet de toon voor morgen. History zendt documentaires en reconstructies van historische gebeurtenissen en personen uit maar ook reality-tv.

Nautical Channel

Nautical Channel
Nautical Channel is een nautische televisiezender voor sport en lifestyle. Het biedt de kijkers een frisse kijk op onder andere zeilen, surfen en kajakken. Voor de beste watersportevenementen zit je bij Nautical Channel op de eerste rij.

Docubox

Docubox
Ontrafel de mysteries van de aarde met Docubox. Je ontdekt op deze zender de meest prachtige documentaires met beelden geschoten in de beste kwaliteit. Van natuur en wildlife tot reizen en wetenschap.

Bekijk alle zenders

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg je toegang tot al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart-TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Restart

Restart & Replay

Kijk met Restart van TV VLAANDEREN het programma vanaf het begin of kies voor Replay en herbekijk tot 7 dagen je programma's terug.

Meer weten

Replay

Tv-gids

Ontdek tot 114 zenders met satelliet-tv via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app.

Naar de tv-gids

Live TV

Op al je schermen

Kijk live naar de televisie op onze website, je smartphone, tablet of laptop met de TV VLAANDEREN applicatie

Meer info

App Smart TV

App Smart TV

Onze app werkt ook als een virtuele decoder op je Smart TV zodat je kan genieten van alle satellietzenders en interactieve functies.

Meer info