Kijk mee over de taalgrens

Heb je zin om te kijken wat er over de taalgrens gebeurt? Geen probleem! Bij TV VLAANDEREN krijg je naast al je favoriete Vlaamse zenders ook een ruim aanbod van Franstalige zenders.

Ontdek het aanbod

Franstalige zenders

Onze Franstalige zenders

La Une

La Une is een algemeen, familiaal en populair kanaal dat zich voornamelijk richt op informatie en entertainment. Het biedt ook meer culturele programma's aan die zijn status als openbare dienst respecteren en een verschil maken met de particuliere televisiezenders.

La deux

La Deux is de sport- en seriezender van de RTBF-groep. De zender richt zich meer specifiek op een actief publiek door het aanbieden van evenementen en programma's gericht op kennis en ontdekking. Tv-series zijn ook zeer aanwezig in het programmaschema van La Deux, waaronder: Flash, Arrow, Games of Thrones, House of Cards, Gotham, etc.

La Trois

De programmering van La Trois verschilt sterk van die van de twee grote RTBF-broers. Als 'intelligente' en doelgerichte zender, toegespitst op cultuur en jeugd, besteedt La Trois extra aandacht aan leren en onderwijs.

RTL TVI

RTL-TVI is een algemene zender voor het grote publiek. De programmering is familiegericht. Je kan er dagelijks terecht voor het nieuws en een heleboel entertainment met Amerikaanse series, flagship programma's zoals "I Comme" of "L'Amour est dans le pré" en films.

Club RTL

Bij Club RTL komen er alle dagen in de ochtend kinderprogramma’s voorbij. Ook kan je bij deze zender terecht voor live voetbalwedstrijden en talrijke uitzending van de Franse tv-zender M6.

Plug RTL

Plug RTL richt zich op een publiek van tieners en jongvolwassenen door hen een aangepaste programmering aan te bieden op basis van tv-series, films, reality-tv en enkele flagship shows zoals Touche par à mon poste of La Nouvelle Star.

Bekijk alle zenders

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg je toegang tot al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart-TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Restart

Restart & Replay

Kijk met Restart van TV VLAANDEREN het programma vanaf het begin of kies voor Replay en herbekijk tot 7 dagen je programma's terug.

Meer weten

Replay

Tv-gids

Ontdek tot 114 zenders met satelliet-tv via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app.

Naar de tv-gids

Live TV

Op al je schermen

Kijk live naar de televisie op onze website, je smartphone, tablet of laptop met de TV VLAANDEREN applicatie

App Smart TV

Onze app werkt ook als een virtuele decoder op je Smart TV zodat je kan genieten van alle satellietzenders en interactieve functies.