De leukste Sinterklaascadeaus
Terug naar de blog

De leukste Sinterklaascadeaus 

16/12/2020 Goed om te weten

De Sint is in het land! In heel wat huiskamers staat het schoentje al klaar voor het bezoek, en de meeste verlanglijstjes zijn opgemaakt. Zo weet die lieve goede Sint perfect wat hij moet geven. Kan je toch nog inspiratie gebruiken voor jouw wishlist of die van de kids? Wij weten raad, met deze last-minute cadeau-inspiratie moet Sinterklaas niet ver meer zoeken. 

Voor ‘the cool kids’

De klassieke cadeautips kennen we allemaal, maar misschien zijn deze originele geschenken wel de perfecte aanvulling voor het lijstje van de kids: 

 • Een Glow in the Dark Kussensloop​: Het droomwolkje op deze kussensloop kunnen ze helemaal naar wens inkleuren met de pen. Een creatieve bui voor het slapengaan? Hiermee laten ze hun creativiteit de vrije loop.
 • London Underground Speeltent: Met deze speeltent worden de kids echte reizigers. Hun reis start aan het loket, daarna kruipen ze door de Tubegang.​​ Goed voor uren plezier en een fantastische reis in eigen huis!
 • Geef je graag een cool maar handig cadeau? Dan is deze​ gitaarkoffer lunchbox iets voor jou. Dankzij de stickers kan je de gitaar ook helemaal personaliseren.
 • Met dit Speelgoed Make-Up Koffertje​ maak je de ​beauty lovers ​in huis ongetwijfeld gelukkig. De koffer zit vol houten items zoals een lippenstift, kam, een spiegeltje… alles waar een echte beauty blij van wordt.
 • Hou je van spelen zonder knoeien? De ​Washimals huisdieren​ kunnen helemaal worden ingekleurd met 6 afwasbare viltstiften. Na de creatie was je de inkt er af en is je diertje weer zo goed als nieuw! Een fijn cadeau voor de kids, en gemakkelijk voor mama en papa. :)

 

Spelletjes met het gezin 

Een cadeau waar je met het hele gezin van kan genieten? Dat is dubbel zoveel plezier. 

 • Pictionary Air​: Pictionary ken je waarschijnlijk al, maar heb je al van Pictionary Air gehoord? Je tekent in de lucht, en de tekening verschijnt bij al de spelers op hun gsm. Een originele manier om deze klassieker te spelen.
 • Wedden dat je het kan?: In dit spel krijgt elke speler een bizarre maar leuke opdracht. Het is aan de andere spelers om te raden of deze persoon de taak zal volbrengen of net niet.
 • Temptation Island (Adults only)​ ​: Wanneer de kids in bed liggen start het spel der verleiding. In Temptation Island ga je de ultieme relatietest aan. Lukt het jou om de andere persoon te verleiden?

 

Geschenken voor volwassenen

De Sint komt niet alleen bij de kids langs, iedereen die braaf geweest is verdient iets extra dit jaar. 

 

 • Is je vriend(in) een echte romanticus? Dan verras je hem of haar met een persoonlijk geschenk zoals een LED-licht hart met tekst, een gepersonaliseerde deurma​        t of​         fotokader.​ 
 • Nog een originele tip: geef de Big Night In thuisblijfset Dit pakket bevat alles voor een gezellig avondje thuis (een geurkaars, keramische mok, zachte sokken, een slaapmaskertje en houtpuzzel.)
 • Plantfanaten verras je met deze likplant. Dat is een schattige zelfdrinkende bloempot die de plantjes altijd van voldoende water voorziet. Geen groene vingers vereist. ;-)
 • Een origineel geschenk voor de man van je leven vinden? Deze gepersonaliseerde Gin Tonic set is alvast een leuke tip. Op de website van ​             Luxury for Me​  n vind je trouwens heel wat unieke cadeaus voor mannen. 

 

Sinterklaas is meer dan cadeautjes 

De Sint weet wat goed is en brengt vaak een heleboel lekkernijen mee. Die maakt hij natuurlijk niet zelf, maar daarvoor schakelt hij de hulp in van de vele chocolade- en snoepwinkels in ons land. Het Belgische chocolademerk Leonidas heeft speciaal voor Sinterklaas een heel assortiment samengesteld: van chocoladeballetjes tot chocoladefiguren, marsepein en chocolademunten. Smullen maar! 

TV VLAANDEREN wenst je graag een fantastische Sinterklaasdag vol lekkers en fantastische momenten!