Hoe entertain je de kids op vakantie
Terug naar de blog

Hoe entertain je de kids op vakantie

25/06/2021 Goed om te weten

“Zijn we er bijna?” Deze zin hoor je als ouder waarschijnlijk 101 keer tijdens de autorit op weg naar je vakantiebestemming. Voor de kids lijkt zo’n autorit wel uren te duren en dan slaat de verveling plots toe. Wij weten raad: met deze spelletjes entertain je de kids zowel op de achterbank in de auto als tijdens je vakantie. Van verveling is er nooit meer sprake! :-)

Lijnpuzzels

Houden de kids van een uitdaging? Met een lijnpuzzel zijn ze wel even zoet. Ga op zoek naar alle cijfers en verbind de puntjes om uiteindelijk de volledige tekening te ontdekken.

Mens erger je niet

Een echte klassieker, maar dan op papier in plaats van op een bord. Het doel? Zo snel mogelijk jouw 4 pionnen op de thuisbasis krijgen. Je mag pas starten wanneer je 6 gooit, en dat zorgt dikwijls voor heel wat ergernissen. :-) Hoeveel geluk heb jij in dit spel?

Woordzoeker

Kunnen de kinderen alle woorden vinden in deze woordzoeker of woordpuzzel? Goed voor uren entertainment!

Kleurprenten

Voor de creatievelingen zijn kleurplaten altijd een goed idee. Van leuke tekenfiguren tot mandala’s: keuze is er genoeg, kleur er maar op los. Dit werkt heel ontspannend, de ideale activiteit op vakantie dus!

TV VLAANDEREN wenst iedereen een fijne vakantie toe boordevol entertainment!