Restart en Replay voor onze satelliet-tv abonnees
Terug naar de blog

Restart en Replay voor onze satelliet-tv abonnees

4/04/2019 Op tv Zenderaanbod Goed om te weten

Restart en Replay is sinds 1 april 2019 ook beschikbaar op jouw favoriete Vlaamse tv-zenders. Wat is Restart en Replay nu juist? En op welke zenders zijn ze beschikbaar? Lees hieronder verder en ontdek nog meer functionaliteiten die jouw tv-ervaring uniek maakt.

Wat zijn jouw voordelen ?

Heb je enkele minuten van jouw favoriete programma gemist? Dankzij de Restart functionaliteit kan je een reeds gestart programma vanaf het begin bekijken.

Of heb je vanavond plannen en kan je de gezellige film niet meteen bekijken? 

Met de

Replay

functionaliteit (ronde pijl) 

kunnen TV VLAANDEREN abonnees een programma na de uitzending herbekijken tot 7 dagen terug.

Met Restart en Replay kan je al jouw favoriete tv-programma's gratis herbekijken op al je schermen via jouw interactieve TV VLAANDEREN decoder, de optie Live TV of met de Smart TV applicatie van TV VLAANDEREN.

Welke zenders zijn beschikbaar op Restart/Replay ?

Je kon al genieten van de functionaliteit op enkele zenders in jouw TV VLAANDEREN-abonnement. Sinds 1 april 2019 is de Restart en Replay functionaliteit beschikbaar op de zenders Eén, Canvas en Ketnet van de VRT en de zenders VIER, VIJF en ZES van SBS Belgium. Sinds 1 juli zijn de zenders VTM, Q2, Vitaya, Caz, VTM Kids en VTM Kids Jr. van Medialaan aangesloten en beschikken voor de Restart en Replay functionaliteit.

Hoe kan ik deze functionaliteit gebruiken?

De abonnees van TV VLAANDEREN kunnen Restart en Replay gebruiken op hun interactieve TV VLAANDEREN decoder van het model MZ-101 of MP-201. Je kan ook van de Restart en Replay functie gebruik maken op al je schermen (smartphone, laptop of tablet) via Live TV of via de Smart TV applicatie.

Om de Restart functionaliteit te starten klik je op je programma naar keuze en klik je simpelweg op de knop “herstart”. Om de Replay functionaliteit te starten kies je jouw programma en klik je simpelweg op de knop herbekijk. De speciaal toegewijde Replay-tab laat je toe om rechtstreeks naar alle zenders met Replay te gaan.

Bij TV VLAANDEREN is het onze prioriteit om de abonnees een ultieme kijk-ervaring te bezorgen. Met de Restart en Replay functionaliteit mikken we op een nog meer innoverende en magische tv-ervaring. Wij wensen jou de beste tv-momenten met ons!