Must haves voor een gezellig tv-avond
Terug naar de blog

Must haves voor een gezellig tv-avond

23/05/2019 Zo doe je dat Goed om te weten

Het is donderdagvoormiddag en het weekend is al in zicht. Heb je een druk weekend gepland en wil je graag vandaag een ontspannende avond als voorbereiding? Neem onze 6 tips als voorzorg om het je nog extra aangenaam te maken. Heel wat kijkplezier gegarandeerd! 

 

1. Een donzig deken

Dé musthave voor jouw gezellige tv-avond? Een donzig deken natuurlijk. Wat kies jij: eentje voor hem en eentje voor haar? Of kruipen jullie liever samen onder een extra large deken? Koop er een in een winkel in je buurt en maak er een gezellige tv-avond van. Een tip: via de webshop van Leenbakker vind je heel wat extra large plaids

 

2. Verwarm je aan een kopje thee 

Een lekkere tas thee met zoete honing is toch wel dé kers op de taart voor jouw ontspannen avond. ‘s Avonds kies je voor relaxerende thee, liefst zonder theïne (een opwekkende stof die net zoals cafeïne voor alertheid zorgt). 

De beste thee om ‘s avonds te drinken? Dat is kruidenthee, want technisch gezien is dit geen echte thee aangezien het niet afkomstig is van de theeplant. Kies voor kruidenthee zoals kamillethee, lavendel, citroenmelisse,... Via de webshop van Thélene kan je alvast al jouw favorieten bestellen. 

 

3. Popcorn-time! 

Heb je een popcornmachine thuis? Of maak je graag zelf popcorn op de old fashion way? Koop snel een pakje mais, voeg er wat boter of olie aan toe en warm het op in de microgolf of in je popcornmachine. Pop pop en klaar is het! Geniet nu van je favoriete film mét popcorn.

Op Fruugo vind je verschillende popcornmachines naar jouw smaak met extra porpcorn-zaadjes erbij!

 

4. Drank- of voedselhouder

Je portie popcorn afwerken met een lekker drankje? Slim idee! Maak het je nog makkelijker door jezelf een drankhouder aan te schaffen. Zo zorg je voor verfrissing tijdens het twee uur durende kijkplezier en voorkom je vuile plekken in de zetel. 

Vind je drankhouder op CoolGift.

 

5. Een rug-of nekmasseur

Nee, je hoeft er niemand voor in te huren. ;-) Nu kan je overal wel een massageapparaat aankopen waarmee je jezelf aan een heerlijke massage onderwerpt.  Een top idee om zo relaxerend mogelijk aan de film of jouw favoriete programma te beginnen.

Op ColliShop kan je kiezen tussen diverse formaten en groottes van je massage-apparaat.

 

6. Uiteraard mogen ook films en series niet ontbreken! 

Jouw relaxerende tv-avond is niets zonder aangepast entertainment. Gelukkig weten we bij TV VLAANDEREN raad, en hebben we een volledige Bibliotheek met de beste films en series. Graag eens testen of dit iets voor jou is? Via APP TV Basic of APP TV Plus kijk jij de eerste 30 dagen gratis. 

 

Enkele van onze favoriete kijktips: 

  • Voor al onze fans van westernseries is er Django met Matthias Schoenaerts. Django was een tijd geleden getuige van de moord op zijn eigen gezin, maar ontdekt dat een van zijn dochters waarschijnlijk nog leeft. Dit is de start van een zoektocht naar zijn enige verloren dochter. 
  • Eerder zin in crime? Dan zijn Paris Police 1900 en Paris Police 1905 twee series waarmee jij jouw gezellige tv-avonden zeker kan vullen. Het verhaal speelt zich af in het tijdperk van de Belle époque, waarin moorden, rellen, corruptie en plagen centraal stonden. 
  • Zijn ziekenhuisseries helemaal je ding? Zet dan zeker Interns en Interns 2 op je lijst van must-sees.  Wanneer een virus ervoor zorgt dat een team van artsen tijdelijk in quarantaine moet, zijn het de stagiaires die instaan voor de leiding van de verschillende afdelingen. 

Met deze 6 tips garanderen we je een unieke tv-ervaring met al je favoriete en nuttige benodigdheden.  Sit back, relax & enjoy!