Ook je tv neem je mee op vakantie
Terug naar de blog

Ook je tv neem je mee op vakantie

27/03/2018 Goed om te weten

Als je er binnenkort weer op uit trekt op vakantie, geven we je graag enkele tips mee om zeker niets te moeten missen van je favoriete tv-programma's tijdens je uitstap.

Voor je vertrekt

Een schotelstatief is de ideale manier om je schotel snel te installeren wanneer je op vakantie bent met de motorhome of caravan. Het statief is klein, licht en inklapbaar en dankzij de draaikop kan je de schotel eenvoudig aan het statief bevestigen en vervolgens draaien zonder elke keer de klemmen vast en los te schroeven. Een schotelstatief is beschikbaar op de TV VLAANDEREN website voor €29,95.

Met TV VLAANDEREN Live tv kijk je thuis en onderweg op je smartphone, tablet of laptop. In een andere kamer, in de tuin of zelfs op de trein of op een terrasje op de markt kan je live tv-kijken op al je toestellen. Overal waar je WiFi of 3G/4G hebt, kan je live naar je favoriete programma's kijken via Live TV. Heb je WiFi op de camping? Dan kan je ook hier overal live kijken op je smartphone, tablet of laptop. Live TV is gratis inbegrepen bij je abonnement en is beschikbaar voor Android, iOS en op je computer.

Na je aankomst

Onze installatievideo toont je stap voor stap hoe je de schotel opnieuw uitricht. Liever een papieren versie bij de hand? Dan kan je ook de installatiehandleiding downloaden en afprinten.

https://www.youtube.com/watch?v=s2YsTEhRh4w

Het komt wel eens voor dat zenders veranderen van frequentie. Op je tv blijven ze op hetzelfde nummer beschikbaar, maar de positie op de satelliet verandert wel. Gelukkig volstaat het om snel even je zenderlijst opnieuw in te laden om alle laatste gegevens te ontvangen.

Heb je je kaart al even niet meer gebruikt? Dan heeft je smartcard een heractivatiesignaal nodig. Je kan dit aanvragen op www.tv-vlaanderen.be/heractivatie of sms het nummer van je kaart naar het nummer 0477 60 66 60. Zet vervolgens je decoder op de zender vtm op nummer 3 en je kaart is binnen het uur opnieuw geactiveerd.