Wegdromen dankzij de reisprogramma’s op Travelxp HD
Terug naar de blog

Wegdromen dankzij de reisprogramma’s op Travelxp HD

11/10/2020 Op tv Zenderaanbod

Het jaar 2020 zullen we ongetwijfeld nooit vergeten. Dat vervelend virus wil maar niet uit ons leven verdwijnen, en het zorgt ervoor dat heel wat reisplannen in het water vallen. Spijtig, maar er bestaat een creatieve oplossing. Reisliefhebbers beleven namelijk een fantastische reis vanuit hun zetel dankzij de reisprogramma’s op Travelxp HD. Het vakantiegevoel komt op die manier naar je toe en het bezorgt je heel wat inspiratie voor je volgende reizen! Zin om even weg te dromen? Deze documentaires zie je de volgende dagen op de zender Travelxp HD.

10 Days Sri Lanka: Galle 

Maandag 12 oktober om 19:30

In ​10 Days Sri Lanka ​word je meegenomen naar het wondermooie Sri Lanka met haar adembenemende natuur. Het is een klein eiland in de Indische Oceaan met heel wat mogelijkheden. Ontdek de groene theeplantages, ga op safari en spot wilde dieren in de parken of rust uit op de parelwitte stranden. Sri Lanka is hét paradijs voor natuurliefhebbers, dat staat vast! 

World Spas: Movenpick, Jordan

Dinsdag 13 oktober om 16:00

Hou je van een rustige vakantie waarbij je geen al te intensieve inspanningen moet leveren? Dan is World Spas iets voor jou: in dit programma ontdek je de meest exclusieve en unieke wellness-adresjes wereldwijd. In de aflevering op 13 oktober ontdek je het Movenpick hotel in Jordanië. Dat is een 5-sterrenresort & spa met een adembenemend uitzicht over de Dode Zee.

Dit wellnessgevoel creëer je ook bij je thuis: trek je badjas aan, zet een heerlijk kopje thee, zorg voor een gezichtsmasker en leg die voetjes omhoog. Na dit programma ben je vast en zeker helemaal zen! 

Xplore Spain: Valencia

Woensdag 14 oktober om 20:00

Spanje is een favoriete vakantiebestemming van heel wat Belgen. Ontdek je graag Spaanse bestemmingen voor je volgende reis? Dan is Xplore Spain een aanrader. In elke aflevering trekken ze naar een andere leuke stad, zo komen onder andere Valencia, Madrid en Barcelona aan bod. 

Staat Valencia al een tijdje op je lijst van toekomstige vakantiebestemmingen? Zap dan op woensdag 14 oktober om 20 uur naar de zender en ontdek de stad met al haar prachtige stranden, de verrassende culinaire specialiteiten en de talrijke bezienswaardigheden. 

Backpack : Majdanpek, Serbia

Donderdag 15 oktober om 16:30

Mag het allemaal wat avontuurlijker voor jou? Het programma Backpack neemt je mee naar de mooiste plekken. Een rugzak en wat geld op zak: meer heb je niet nodig! De presentator van Backpack reist enkel met een rugzak door Servië, Spanje, Israël, India, Egypte en nog tal van andere bestemmingen. 

In de verschillende afleveringen op donderdag ontdek je allerlei gebieden in Servië. Om 16u30​ is Majdanpek aan de beurt: een kleine gemeente gelegen in de vallei van de rivier Mali Pek. Hier kom je voor de rust en natuur, want het dorpje is omringd door bergen en bossen.   

De koffers blijven nog even aan de kant staan, maar reisinspiratie heb je alvast genoeg dankzij Travelxp HD. Deze zender is beschikbaar via APP TV PLUS en Basic+ van TV VLAANDEREN.