Seizoen 7

01
60 Days In: The Jail - Top 20 Moments
Aflevering 1: Top 20 Moments

Dan Abrams neemt je mee door de laatste zes seizoenen van '60 days in' en laat de top 20 van de meest onvergetelijke momenten nog eens voorbijkomen.

Lees meer
02
60 Days In: The Jail - Re-Incarcerated
Aflevering 2: Re-Incarcerated

Welkom in Henry County in Georgia, waar Reginald B. Scandrett de eerst Afro-Afrikaanse sheriff is die aan het hoofd staat van de gevangenis.

Lees meer
03
60 Days In: The Jail - Twenty-Three and One
Aflevering 3: Twenty-Three and One

Als de nieuwe deelnemers in de Henry County-gevangenis aankomen, ontdekken ze dat de omstandigheden in de cel voor eenzame opsluiting heel wat zwaarder zijn dan de vorige keer dat ze in de gevangenis ...

Lees meer
04
60 Days In: The Jail - Quarantine Chaos
Aflevering 4: Quarantine Chaos

Sheriff Scandrett staat voor een uitdaging wanneer de omstandigheden van de quarantaine-cellen veel van de deelnemers vragen, waardoor het succes van het programma in gevaar komt.

Lees meer
05
60 Days In: The Jail - Say No To Drugs
Aflevering 5: Say No To Drugs

Als de laatste deelnemer het programma betreedt, krijgen de anderen te maken met nieuwe uitdagingen met betrekking tot drugs, Covid-19 en intense gevangenen.

Lees meer
06
60 Days In: The Jail - General Population
Aflevering 6: General Population

De eerste deelnemers verhuizen naar de algemene ruimtes en bouwen een band op met de nieuwe gevangenen, terwijl anderen het in quarantaine niet langer aankunnen.

Lees meer
07
60 Days In: The Jail - The Gambit
Aflevering 7: The Gambit

Chase verliest bijna zijn geduld en neemt een grote beslissing. Carlos probeert toegang en status te krijgen door zijn eigen winkel te openen.

Lees meer
08
60 Days In: The Jail - Pain Pads & Police
Aflevering 8: Pain Pads & Police

In de algemene ruimtes blijkt het leven ook geen feestje. De deelnemers krijgen te maken met afpersing, een overstroomde cel, ongewenste aandacht en onaangename zaken.

Lees meer
09
60 Days In: The Jail - Who Runs The Pod?
Aflevering 9: Who Runs The Pod?

Een nieuwe gevangene komt bij de mannen binnen en zorgt voor onrust binnen de groep. Darius en Carlos werken samen om de vrede te bewaren.

Lees meer
10
60 Days In: The Jail - Inmate or Civilian
Aflevering 10: Inmate or Civilian

Rose worstelt met verwoestend nieuws, Trinity moedigt de vrouwen aan om zichzelf op een positieve manier te uiten, Darius coacht de mannen hoe ze legaal geld kunnen verdienen, en de terugkeer van een ...

Lees meer
11
60 Days In: The Jail - Never Going Back
Aflevering 11: Never Going Back

Carlos ontdekt waarom hij voortijdig uit het programma werd verwijderd en Darius worstelt om de vrede te bewaren. De rust bij de vrouwen wordt verstoord en drie overgebleven deelnemers ontmoeten de sh...

Lees meer
12
60 Days In: The Jail - The Aftermath: Part One
Aflevering 12: The Aftermath: Part One

Als de deelnemers weer bij elkaar komen om de hoogte- en dieptepunten van hun opsluiting in de Henry County Jail te bespreken, ontstaan ​​er explosieve ruzies binnen de groep. Soledad O'Brien presente...

Lees meer
13
60 Days In: The Jail - The Aftermath: Part Two
Aflevering 13: The Aftermath: Part Two

Als de deelnemers bij elkaar komen om de hoogte- en dieptepunten van hun opsluiting in de gevangenis van Henry County te bespreken, breken er binnen de groep explosieve ruzies uit. Soledad O'Brien pre...

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
60 Days In: The Jail

Beschrijving:

Als de deelnemers weer bij elkaar komen om de hoogte- en dieptepunten van hun opsluiting in de Henry County Jail te bespreken, ontstaan ​​er explosieve ruzies binnen de groep. Soledad O'Brien presenteert.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905