Aflevering 10: Hero Pilots

Beschrijving van de aflevering:

Gezagvoerder worden van een lijnvliegtuig kost jaren, toch verdient een piloot zijn strepen pas echt in een noodsituatie. Een toestel vertoont mankementen na vertrek van LaGuardia Airport in New York. De moedige gezagvoerder krijgt het voor elkaar om een amfibische landing te maken op de Hudson. Hoog boven de Canadese prairies slaat een catastrofale storing toe waardoor een Boeing 767 een heel groot en log zweefvliegtuig wordt. En als de motoren van TACA vlucht 110 uitbranden in een zware storm, voert de gezagvoerder een van de opmerkelijkste landingen uit in de geschiedenis van de commerciële luchtvaart.

Show more Show less

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2017
AIR CRASH INVESTIGATION

Beschrijving:

Na een tragedie gaan experts tot het uiterste. Cockpit-opnames worden beluisterd en wrakken doorzocht in de hoop 's werelds grootste vliegtuigrampen te kunnen verklaren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905