Aflevering 9: Bad Attitude

Beschrijving van de aflevering:

Bij elke vlucht leggen passagiers hun leven in handen van de gezagvoerder terwijl menselijke tekortkomingen genoeg zijn om een toestel neer te halen. Als vlucht BEA 548 vlak na het opstijgen crasht, ontrafelen onderzoekers een tragische combinatie van menselijke factoren die zich concentreren rond de gezagvoerder. Op vlucht 5719 van Northwest Airlink werkt de agressie van de gezagvoerder verlammend op de copiloot. En het verborgen gebrek van de gezagvoerder wordt iedereen fataal aan boord van vlucht 2286 van Trans Colorado.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2017
AIR CRASH INVESTIGATION

Beschrijving:

Na een tragedie gaan experts tot het uiterste. Cockpit-opnames worden beluisterd en wrakken doorzocht in de hoop 's werelds grootste vliegtuigrampen te kunnen verklaren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905