Aflevering 3: Turning Point

Beschrijving van de aflevering:

Bij het aanvliegen om te landen op Gimhae International Airport in Zuid-Korea, crasht een Boeing 767 op een heuvel op enkele kilometers van de landingsbaan. Terwijl het land rouwt om het grootste vliegtuigongeval in zijn geschiedenis, staan onderzoekers voor een berg verwarrende bewijzen. De gezagvoerder van vlucht 129 van Air China beweert dat alles aan boord in orde was, maar volgens de luchtverkeersleiders liet de communicatie met het vliegtuig veel te wensen over.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Science
Jaar: 2017
AIR CRASH INVESTIGATION

Beschrijving:

Na een tragedie gaan experts tot het uiterste. Cockpit-opnames worden beluisterd en wrakken doorzocht in de hoop 's werelds grootste vliegtuigrampen te kunnen verklaren.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905