Aflevering 4: Counting Tigers

Beschrijving van de aflevering:

Na een snelle daling van het aantal tijgers zet India al jaren alles in het werk om de populatie van hun geliefde nationale symbool te vergroten. Om deze majestueuze dieren te beschermen, moet de populatie elke vier jaar worden geteld. We volgen teams van wetenschappers en functionarissen tot diep in de ruigste streken van India voor een nauwkeurige telling. Een moeizame, maar ongelooflijk belangrijke taak. Als de aantallen stijgen, kunnen we dit prachtige dier misschien nog redden. Een daling kan het einde betekenen.

Over de serie

Jaar: 2018
National Geographic
BIG CATS

Beschrijving:

De krachtigste katachtigen zijn ongelooflijk sterk en mooi, maar ze zijn ook meedogenloos. Van leeuwen tot cheeta's, deze heersers van het dierenrijk tonen weinig genade voor hun prooi.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905