Actors in season:

Isolda Dychauk, Mark Ryder, John Doman, Scott Winters, Assumpta Serna, Christian McKay, Art Malik, Marta Gastini, Diarmuid Noyes

Seizoen 2

01
Borgia - De Tijd van Zoete Verlangens
Aflevering 1: De Tijd van Zoete Verlangens

Rodrigo Borgia, paus Alexander VI, is nog niet over het verlies van zijn zoon Juan heen. Zijn macht dreigt uit zijn handen te glippen.

Lees meer
02
Borgia - Aswoensdag
Aflevering 2: Aswoensdag

Wanneer Rodrigo een man laat executeren vanwege zijn homoseksualiteit, bedenkt Della Rovere een verraderlijk plan om Rodrigo's secretaris, Gacet, uit de weg te ruimen.

Lees meer
03
Borgia - Palmzondag
Aflevering 3: Palmzondag

Tegen het einde van de vastentijd hebben stortregens Rome onder water gezet. Bovendien voelt het gewone volk zich bedreigd door een mythisch wezen met een ezelskop.

Lees meer
04
Borgia - Pax Vobiscum
Aflevering 4: Pax Vobiscum

In Florence laat Savonarola een Dominicaanse broeder voor hem invallen in de vuurproef, terwijl Cesare's plaats wordt ingenomen door een Franciscaan.

Lees meer
05
Borgia - Hemelvaart
Aflevering 5: Hemelvaart

Wanneer Cesare terugkeert naar Rome, heet de stad hem triomfantelijk welkom. Hij beschouwt zijn succes tegen Savonarola als een keerpunt in zijn lot.

Lees meer
06
Borgia - Pinksteren
Aflevering 6: Pinksteren

Rodrigo moet meer dan ooit vertrouwen op zijn secretaris, Gacet. Om Rodrigo's pausdom te beëindigen, wil Della Rovere een compromitterend document bemachtigen.

Lees meer
07
Borgia - De Gezegende Drie-eenheid
Aflevering 7: De Gezegende Drie-eenheid

Onder invloed van vergif lijdt Rodrigo aan hallucinaties en brengt hij zichzelf in verlegenheid in het openbaar.

Lees meer
08
Borgia - Moreel Toneelstuk
Aflevering 8: Moreel Toneelstuk

De paus wordt aangevallen tijdens een openbaar zedenspel en zijn woedende kardinalen gaan ervan uit dat de alliantie van het Huis Borgia met Frankrijk de oorzaak is.

Lees meer
09
Borgia - Gedaanteverandering
Aflevering 9: Gedaanteverandering

Verveeld aan het Franse hof in Lyon vraagt Cesare koning Lodewijk om hem een leger te geven dat de Italiaanse provincies onder druk zet om tot een overeenkomst te komen.

Lees meer
10
Borgia - De Tenhemelopneming
Aflevering 10: De Tenhemelopneming

Cesare bereidt een mars tegen Milaan voor en dwingt de Venetiaanse ambassadeur om de Duitse troepen tegen te houden als ze Milaan te hulp snellen.

Lees meer
11
Borgia - De Zeven Smarten
Aflevering 11: De Zeven Smarten

Cesare traint een privéleger voor het geval Louis zijn beloofde troepen niet stuurt; Lucrezia luistert terwijl haar moeder de rozenkrans bidt bij Juan's graf.

Lees meer
12
Borgia - Wie Is Als God?
Aflevering 12: Wie Is Als God?

Cesare viert zijn overwinning in Milaan door Leonardo da Vinci te ontbieden, die hij in dienst wil nemen als ontwerper van innovatieve nieuwe oorlogsmachines.

Lees meer

Over de serie

Borgia

Beschrijving:

De naam Borgia staat voor verraad, intriges en corruptie in het Vaticaan, dat tijdens de Renaissance het centrum van de wereld was.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905