Actors in season:

Jenny Agutter, Linda Bassett, Judy Parfitt, Helen George, Leonie Elliott, Laura Main, Megan Cusack, Cliff Parisi

Directors of season:

Syd Macartney (director), Ann Tricklebank (producer)

Seizoen 12

01
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 1
Aflevering 1: seizoen 12, aflevering 1

April 1968. Raciale spanningen werpen een schaduw over Poplar, Nancy begeleidt een vrouw die niet lang meer te leven heeft en Nonnatus House verwelkomt een nieuwe non.

Lees meer
02
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 2
Aflevering 2: seizoen 12, aflevering 2

Het is mei 1968. De nonnen van Nonnatus House krijgen te maken met moeilijke gevallen, waaronder een geval dat iedereen persoonlijk raakt, als blijkt dat Lucille met haar eigen gezondheid worstelt.

Lees meer
03
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 3
Aflevering 3: seizoen 12, aflevering 3

Zuster Veronica is ontdaan wanneer een moeder een vreselijk geheim over haar huwelijk verklapt. Ondertussen verzorgt Shelagh een baby met een levensbedreigende aandoening en Nancy bewaart een geheim.

Lees meer
04
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 4
Aflevering 4: seizoen 12, aflevering 4

De kraamafdeling verkeert in chaos wanneer er buikgriep uitbreekt en verpleegster Crane doet alles om haar carrière te redden. Ondertussen moedigt Cyril Reggie aan om hulp te zoeken.

Lees meer
05
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 5
Aflevering 5: seizoen 12, aflevering 5

Een zwangere moeder met een chronische hartaandoening wordt onwel, Nancy krijgt argwaan door het onvoorspelbare gedrag van een jonge vader en Matthew bereidt zich voor op het bezoek van zijn vader.

Lees meer
06
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 6
Aflevering 6: seizoen 12, aflevering 6

Trixie steunt een minderjarige moeder tijdens een moeilijke periode, Monica Joan verwelkomt een ongewone gast in Nonnatus House en zuster Veronica start een nieuw initiatief vanuit de raad.

Lees meer
07
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 7
Aflevering 7: seizoen 12, aflevering 7

Terwijl de woningnood in Poplar toeneemt, wordt een trieste zaak onder de aandacht van het team gebracht. Ondertussen kampen de bewoners van Nonnatus House met de uitbraak van een verontrustende ziekt...

Lees meer
08
Call the Midwife - seizoen 12, aflevering 8
Aflevering 8: seizoen 12, aflevering 8

Dokter Turner staat voor de grootste uitdaging van zijn carrière en ondertussen zorgt de naderende bruiloft van Trixie voor veel stress. Zuster Julienne bedenkt een plan om Nonnatus House te redden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
Call the Midwife

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905