Aflevering 13: Toyota Supra Mk.4

Beschrijving van de aflevering:

Tim en Fuzz vertrekken naar Schotland voor een Toyota Supra Mk.4 uit 1993 van de voormalige motorracer Lisa, die na een zwaar ongeval niet meer op haar geliefde motoren kan rijden. Lisa kocht de Japanse supercar om aan haar behoefte aan snelheid te voldoen, maar door haar voortdurende mobiliteitsproblemen is de auto in een slechte staat van onderhoud geraakt. Lisa's vrienden en familie hebben een beroep gedaan op het Car SOS-team om haar op te beuren door haar geliefde Supra te restaureren.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Car S.o.s

Beschrijving:

Fuzz en Tim zijn terug in een nieuw seizoen waarin ze dromen over klassieke auto's laten uitkomen. Ze trotseren hun ergste nachtmerries en restaureren enkele van de meest afgeleefde auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905