Aflevering 14: Dennis Fire Engine

Beschrijving van de aflevering:

Tim en Fuzz gaan naar Kent om een geliefde Dennis-brandweerauto uit 1973 te redden. Brandweerman Tony koesterde de auto van de kazerne in New Romney jarenlang alsof het zijn eigendom was, en kocht hem uiteindelijk om hem te restaureren en te gebruiken om geld in te zamelen voor een goed doel. Helaas overleed Tony aan kanker voordat hij de restauratie kon voltooien. Nu hebben zijn collega's zijn zoon James voorgedragen voor de Car SOS-behandeling om hem te helpen de wens van zijn vader in vervulling te laten gaan.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Car S.o.s

Beschrijving:

Fuzz en Tim zijn terug in een nieuw seizoen waarin ze dromen over klassieke auto's laten uitkomen. Ze trotseren hun ergste nachtmerries en restaureren enkele van de meest afgeleefde auto's.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905