Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Ilich Ramírez Sánchez, een militant van Venezolaanse afkomst die aan de zijde van de Palestijnen in Jordanië heeft gevochten, voert in Londen een reeks aanslagen uit. Hij vestigt zich in Parijs, waar het FPLP (Volksfront voor de Bevrijding van Palestina) hem dehij de verantwoordelijkheid krijgt heeft gegeven over de Europese tak van het Volkfront voor de bevrijding van Palestina. onder leiding van een Libanese militant genaamd Michel Moukharbal, bijgenaamd "André". Hij coördineert verscheidene operaties, met name de gijzeling in de Franse ambassade in Den Haag door militanten van het Japanse Rode Leger.

Show more Show less

Actors in episode:

Edgar Ramirez, Alexander Scheer, Fadi Abi Samra

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03

Over de serie

CANAL+ Series
Carlos

Beschrijving:

Het verhaal van 's werelds meest gezochte man. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Venezolaanse terrorist Ilich Ramírez Sánchez, ook wel bekend als 'Carlos de Jakhals'. 'Carlos' nam verschillende identiteiten aan en heeft meerdere aanslagen voorbereid en uitgevoerd. Waaronder de aanval op het hoofdkantoor van de OPEC in Wenen in 1975 waar 3 mensen om het leven kwamen. 'Carlos' was jaren een van de meest gezochte mensen, maar werd uiteindelijk in 1994 door de Franse politie gearresteerd. Maar wie was deze man en wat motiveerde hem? Golden Globes-winnaar voor beste mini-serie.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905