Aflevering 2: Aflevering 2

Beschrijving van de aflevering:

Met een groep van zes militanten, linkse leden van de Duitse Revolutionaiäre ZellenCel, en Palestijnse militanten, waaronder Anis Naccache, neemt Carlos de controle over het OPEC-gebouw. Ze houden ministers en de bijbehorende delegaties gegijzeld. Carlos staat op het hoogtepunt van zijn media-aandacht. WMaar wanneer hij de ministers vrijlaat op de luchthaven van Algiers in ruil voor een aanzienlijk losgeld, schiet hij tekort in de missie die Haddad hem had gegeven. Dit veroorzaakt een breuk tussen de twee mannen. Vanaf dat moment wordt Carlos een huurling in dienst van de hoogste bieders. Eerst Irak, dan Syrië. Hij vestigt zijn basis achter het IJzeren Gordijn, tussen Boedapest en Oost-Berlijn, onder bescherming van de Stasi. , met overlevenden van de Revolutionäre Zellen, in het bijzonder Johannes Weinrich en zijn vrouw Magdalena Kopp, die hem al snel zal verlaten om Carlos' partner te worden.

Show more Show less

Actors in episode:

Edgar Ramirez, Alexander Scheer, Fadi Abi Samra

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03

Over de serie

CANAL+ Series
Carlos

Beschrijving:

Het verhaal van 's werelds meest gezochte man. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Venezolaanse terrorist Ilich Ramírez Sánchez, ook wel bekend als 'Carlos de Jakhals'. 'Carlos' nam verschillende identiteiten aan en heeft meerdere aanslagen voorbereid en uitgevoerd. Waaronder de aanval op het hoofdkantoor van de OPEC in Wenen in 1975 waar 3 mensen om het leven kwamen. 'Carlos' was jaren een van de meest gezochte mensen, maar werd uiteindelijk in 1994 door de Franse politie gearresteerd. Maar wie was deze man en wat motiveerde hem? Golden Globes-winnaar voor beste mini-serie.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905