Aflevering 3: Aflevering 3

Beschrijving van de aflevering:

De groep van Carlos, gevestigd in Boedapest en beschermd door Syrië, legt contacten met verschillende klanten cliënten die geïnteresseerd zijn in hun specifieke expertise, onder anderewaaronder het Roemenië van Ceaușescu en Libië. Deze intense geopolitieke destabilisatie, georkestreerd geleiddoor Carlos die wapens smokkelt, grote sommen geld verhandelt en een leven leidt als een soort maffiabaas van Europees terrorisme, nadert zijn einde. Zijn neergang is uiteraard verbonden met de veranderingen in de wereld. Na de val van de Berlijnse Muur verliest hij meerdere opdrachtgevers en wordt zijn werkterrein enorm ingeperktverkleind. Uiteindelijk vindt hij een laatste toevluchtsoord in Soedan: Carlos is nu een gepensioneerde terrorist, opgejaagd door geheime diensten van verschillende landen, in de steek gelaten door zijn naasten, ver weg van de internationale politieke arena.

Show more Show less

Actors in episode:

Edgar Ramirez, Alexander Scheer, Fadi Abi Samra

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03

Over de serie

CANAL+ Series
Carlos

Beschrijving:

Het verhaal van 's werelds meest gezochte man. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Venezolaanse terrorist Ilich Ramírez Sánchez, ook wel bekend als 'Carlos de Jakhals'. 'Carlos' nam verschillende identiteiten aan en heeft meerdere aanslagen voorbereid en uitgevoerd. Waaronder de aanval op het hoofdkantoor van de OPEC in Wenen in 1975 waar 3 mensen om het leven kwamen. 'Carlos' was jaren een van de meest gezochte mensen, maar werd uiteindelijk in 1994 door de Franse politie gearresteerd. Maar wie was deze man en wat motiveerde hem? Golden Globes-winnaar voor beste mini-serie.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905