Actors in season:

Daniel Ryan, Lee Ingleby, Keeley Hawes

Seizoen 1

01
Crossfire - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Jo's wereld stort in wanneer schutters het luxueuze Spaanse hotel aanvallen waar ze met familie en vrienden op vakantie is. De daaropvolgende horror brengt levens in gevaar en legt geheimen bloot.

Lees meer
02
Crossfire - Crossfire: Season 1: Episode: 2
Aflevering 2: Crossfire: Season 1: Episode: 2

Met de schutters van het hotel nog op vrije voeten en verlamd door angst voor haar eigen gezin, verzamelt Jo haar moed om zoveel mogelijk personeel en gasten te redden.

Lees meer
03
Crossfire - Crossfire: Season 1: Episode: 3
Aflevering 3: Crossfire: Season 1: Episode: 3

Terwijl de gebeurtenissen in het hotel hun explosieve climax naderen en velen nog steeds in gevaar zijn, vecht Jo om levens te redden, haar familie te beschermen en de schutters te stoppen.

Lees meer
04
Crossfire - Crossfire: Season 1: Episode: 4
Aflevering 4: Crossfire: Season 1: Episode: 4

In de nasleep van de tragedie wordt Jo vervuld van zelfmedelijden, maar ook uitgeroepen tot held. Kan ze omgaan met haar schuldgevoel en de beschuldigingen van haar vrienden om weer verder te gaan?.

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime Drama
Crossfire

Beschrijving:

Jo's wereld stort in wanneer gewapende mannen het luxe hotel overvallen waar zij met vrienden en familie vakantie viert. Door de verschrikkingen worden levens kapot gemaakt en geheimen onthuld.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905