Directors of season:

Boris Booij, Remko Geursen, Maarten Post, Bart van Vilsteren, Paul Wessels (director), Jeroen Koopman, Moïse Emonts, Marloes van Rijn (producer)

Seizoen 2

01
Epic Exploring - Ho Chi Minh City
Aflevering 1: Ho Chi Minh City

Cody Buffinton gaat de straat op van het drukke Ho Chi Minh stad in Vietnam op zoek naar verborgen pareltjes en urban exploring schatten.

Lees meer
02
Epic Exploring - Tallinn
Aflevering 2: Tallinn

Josh Yozura verlaat de gebaande paden van Tallinn en gaat de buurt verkennen waarbij hij onder andere naar een oud Sovjet-theater en een verborgen gevangenis gaat onder het ijs van het meer in een gro...

Lees meer
03
Epic Exploring - Marrakech
Aflevering 3: Marrakech

Cody is in Marrakech Marokko om op een BMX op avontuur te gaan door een oude medina langs graffitimuren avondmarkten en een verboden hotel.

Lees meer
04
Epic Exploring - Berlin
Aflevering 4: Berlin

Historisch Berlijn biedt Josh twee dagen avontuur en verborgen schatten waaronder een voormalig Amerikaans spionnenbasis dat tijdens de Koude Oorlog werd gebruikt en een verlaten garage.

Lees meer
05
Epic Exploring - Tbilisi
Aflevering 5: Tbilisi

Cody ontdekt de ongekende schoonheid van Tbilisi en verkent verlaten schuilkelders van de Koude Oorlog een vervallen weerstation en een verlaten kabelbaan.

Lees meer
06
Epic Exploring - Nantes
Aflevering 6: Nantes

Josh en ultiem reiziger Lexie Limitless verkennen Nantes op een mechanische olifant en inline skates terwijl zij een verlaten mijn en een nobel huis ontdekken.

Lees meer
07
Epic Exploring - Thessaloniki
Aflevering 7: Thessaloniki

Cody verlaat de gebaande paden in Thessaloniki in Griekenland. Hij rent over wagons op een treinenkerkhof verkent een fabriek met drones en duikt in een scheepswrak.

Lees meer
08
Epic Exploring - Ruhr District
Aflevering 8: Ruhr District

Josh verkent het industriële Rurhgebied in Duitsland en ontdekt verlaten staal- en mijnfabrieken en ervaart het leven van de mijnwerker onder de grond.

Lees meer
09
Epic Exploring - Isle of Wight
Aflevering 9: Isle of Wight

Cody ervaart het 'eilandleven' op het Eiland Wight in Engeland de ware hemel voor urban exploring compleet met eeuwenoude vuurtoren en een verlaten vakantieresort.

Lees meer
10
Epic Exploring - Charleroi
Aflevering 10: Charleroi

Een verkenningstocht in het industriële Charleroi brengt Cody naar verlaten fabrieken en een onbekende plek vol kleurrijke graffiti. Een oud casino wordt ontdekt.

Lees meer
11
Epic Exploring - Nicosia
Aflevering 11: Nicosia

Josh is in Cyprus voor een lokaal verkenningsavontuur op het eiland en gaat op roadtrip van Nicosia naar een verlaten attractiepark een asbestmijn en een scheepswrak.

Lees meer
12
Epic Exploring - New Orleans
Aflevering 12: New Orleans

Cody is samen met Lexi Limitless in de 'Big Easy' om New Orleans te verkennen en bezoekt een verlaten liefdadigheidsziekenhuis voordat hij Brutus de gigantische alligator ontmoet.

Lees meer
13
Epic Exploring - Yerevan
Aflevering 13: Yerevan

Josh verkent de buurt in Armenië en de hoofdstad Yerevan bezoekt enkele verlaten Sovjet gebouwen een breifabriek en een luxe hotel.

Lees meer
14
Epic Exploring - Gary Indiana
Aflevering 14: Gary Indiana

Josh is terug in Gary Indiana voor een lokale verkenningstocht. Samen met vrienden bezoekt hij een voormalige bank het gedenkauditorium en treinstation Union.

Lees meer
15
Epic Exploring - Zagreb
Aflevering 15: Zagreb

In Epic Exploring: Going Local wordt Zagreb Kroatië bezocht. Cody vuurt een kanon af in de oude toren verkent een nooit afgebouwd universiteitsziekenhuis en een politiekschool.

Lees meer
16
Epic Exploring - Barentsburg
Aflevering 16: Barentsburg

Local Exploring gaat naar de uithoeken van de wereld waarbij Josh naar pooleiland Svalbard gaat om de buurt van Barentsburg en de Arctische Oceaan te bezoeken.

Lees meer
17
Epic Exploring - Tirana
Aflevering 17: Tirana

Vanuit Tirana de hoofdstad van oud Sovjetsatellieteiland Albanië begint Josh weer een avontuur door de buurt en bezoekt bunkers en een verborgen ziekenhuis en hij duikt in een piratengrot.

Lees meer
18
Epic Exploring - Lüderitz
Aflevering 18: Lüderitz

Epic Exploring verkent de buurt weer en Cody gaat naar Lüderitz Namibië en verlaat daat de gebaande paden helemaal door de woestijn heen om naar spookstad Pamona te gaan.

Lees meer
19
Epic Exploring - Tokyo
Aflevering 19: Tokyo

Local Exploring in Tokio is compleet anders dan anders. Josh en Lexi Limitless bezoeken de drukke straten een schreeuwend Monster Café en een verlaten 'liefdeshotel'.

Lees meer
20
Epic Exploring - Nikko
Aflevering 20: Nikko

Epic Exploring: Going Local is terug in Japan in Nikko waar Cody weer samenkomt met Sherman Mak en samen bezoeken zij een verlaten wrak en attractiepark genaamd Western Village.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
Insight TV
Epic Exploring

Beschrijving:

In Epic Exploring zij YouTube-sterren Josh en Cody op een missie. Samen met Urban Exploring-vrienden reizen zij de wereld over en gaan op zoek naar de spectaculairste verlaten locaties van de planeet.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905