Seizoen 11

01
Ex On The Beach (UK) - Episode 1
Aflevering 1: Episode 1

10 Singles ontmoeten elkaar op het strand, maar met de schokkende komst van een een elfde persoon ziet een ex-koppel elkaar voor het eerst sinds het uit is terug. Is het liefde op het eerste gezicht o...

Lees meer
02
Ex On The Beach (UK) - Second Chances
Aflevering 2: Second Chances

Wendale wil uitleg van zijn Grote Spijt, Emily; Charlie's hoofd draait dol en op het strand staat weer een ex die wanhopig graag weer wat wil.

Lees meer
03
Ex On The Beach (UK) - Romance and Revelations
Aflevering 3: Romance and Revelations

De Tablet Of Terror schokt de villa door een geheime ontmoeting te onthullen. Er hangt romantiek in de lucht voor Grant en de strijd om Nads begint.

Lees meer
04
Ex On The Beach (UK) - THE ONE THAT GOT AWAY GETAWAY!
Aflevering 4: THE ONE THAT GOT AWAY GETAWAY!

De beslissende fase gaat in voor de voormalige stellen. Ze worden op een romantisch tripje gestuurd, maar brengt het ze weer bij elkaar of eindigt het in tranen?.

Lees meer
05
Ex On The Beach (UK) - Temptation, Tears and Tantrums
Aflevering 5: Temptation, Tears and Tantrums

In een schokkende eliminatie wordt een van de One That Got Away-stellen naar huis gestuurd. Vervolgens arriveert er een nieuwe, sexy verschijning in de villa en spoelt er een boze ex aan die er niet o...

Lees meer
06
Ex On The Beach (UK) - Charming Charlie
Aflevering 6: Charming Charlie

Is Charlie charmant genoeg om z'n twee boze exen (en Nads) voor zich te winnen? Chloe laat zich leiden door haar onzekerheid en de positie van drie mensen in de villa is in gevaar.

Lees meer
07
Ex On The Beach (UK) - If Looks Could Kill
Aflevering 7: If Looks Could Kill

De villa moet omgaan met een schokkende driedubbele eliminatie. Het gaat niet lekker tussen Nads & Charlie, terwijl Jay & Tasha steeds closer worden en Chloe van gedachten verandert over Ozzie, maar i...

Lees meer
08
Ex On The Beach (UK) - Double Trouble
Aflevering 8: Double Trouble

Chloe gaat van de ene driehoeksverhouding naar de andere, Nadia wordt aangenaam verrast en er is een explosieve dubbele eliminatie waardoor één stel hun breekpunt bereikt.

Lees meer
09
Ex On The Beach (UK) - Make Ups and Break Ups
Aflevering 9: Make Ups and Break Ups

Ozzies driehoeksverhouding komt dramatisch tot een einde, een maf ongeluk schokt de villa en Charlie moet een belangrijke beslissing nemen.

Lees meer
10
Ex On The Beach (UK) - He Loves Me, He Loves Me Not
Aflevering 10: He Loves Me, He Loves Me Not

De villa reageert geschokt op het vertrek van een OG, beschermen Charlies charmes hem tegen nog meer problemen en een emotionele finale zorgt onverwacht voor gebroken harten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
MTV
Ex On The Beach (UK)

Beschrijving:

Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905