Aflevering 4: De Southern Drylands

Beschrijving van de aflevering:

Voor de Southern Drylands gaan we op reis naar de meest droge en extreme leefgebieden in de verste uithoeken van zuidelijk Afrika. We gaan naar spectaculaire maar verraderlijke plaatsen waar bijna geen regen valt, om ongelooflijk veerkrachtige dieren te vinden en te ontdekken hoe ze hier kunnen overleven. Van de grootste zoogdieren tot de snelste insecten en zelfs een spookachtige vis die nergens anders ter wereld voorkomt; in de Southern Drylands vinden we een aantal buitengewone bewoners, die allemaal met elkaar verbonden zijn door de dagelijkse uitdagingen van het leven in een aantal van de meest onherbergzame leefgebieden ter wereld.

Show more Show less

Over de serie

Genres: Documentaire
Love Nature
Extreem Afrika

Beschrijving:

Ontdek hoe het leven een bestaan vindt in de meest uitdagende habitats ter wereld.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905