Seizoen 1

01
Germany - Secrets of Neuschwanstein
Aflevering 1: Secrets of Neuschwanstein

We krijgen speciale toegang tijdens de restauratie van een van de beroemdste kastelen van de wereld, kasteel Neuschwanstein, en onthullen de fascinerende geheimen die erin verborgen liggen.

Lees meer
02
Germany - Germany
Aflevering 2: Germany

Bekijk spectaculaire beelden van Duitsland vanuit de lucht. Van een fabriek ter grootte van een stad en een sprookjesachtig kasteel tot het grootste landvoertuig op aarde.

Lees meer
03
Germany - Germany
Aflevering 3: Germany

Op een adembenemende reis door de Duitse natuur zien we grijze zeehonden verwikkeld in een paarstrijd. Marmotten en eekhoorns zijn op de vlucht voor indringers.

Lees meer
04
Germany - Alps Expanded
Aflevering 4: Alps Expanded

De Alpen worden onevenredig zwaar getroffen door klimaatverandering. Deskundigen onderzoeken of de effecten van klimaatverandering in deze eens zo ongerepte regio kunnen worden teruggedraaid.

Lees meer
05
Germany - Giant Car Plant
Aflevering 5: Giant Car Plant

De Duitse Wolfsburg autofabriek is de grootste fabriek ter wereld met een oppervlakte van zes vierkante kilometer. Kijk mee naar de unieke systemen binnenin deze ultramoderne fabriek.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Germany

Beschrijving:

We gaan op ontdekkingsreis in Duitsland. Dit land heeft veel indrukwekkends te bieden: van historische bezienswaardigheden tot moderne technische hoogstandjes.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905