Actors in season:

Robson Green, Tom Brittney, Tessa Peake-Jones, Al Weaver

Directors of season:

Gordon Anderson (director), Richard Cookson (producer)

Seizoen 5

01
Grantchester - seizoen 5, aflevering 1
Aflevering 1: seizoen 5, aflevering 1

Wanneer een student van een vrouwenuniversiteit dood wordt aangetroffen, begeven Will en Geordie zich in de schimmige wereld van campuspolitiek en studentenverenigingen om de moordenaar op te sporen.

Lees meer
02
Grantchester - seizoen 5, aflevering 2
Aflevering 2: seizoen 5, aflevering 2

Een dodelijke aanrijding in Grantchester voert Will en Geordie naar twee vreemde broers en een verborgen tuin, terwijl ze in hun privéleven op de proef worden gesteld door lastige familieleden.

Lees meer
03
Grantchester - seizoen 5, aflevering 3
Aflevering 3: seizoen 5, aflevering 3

Een avondje naar de bioscoop valt voor Will in het water wanneer de filmoperateur tijdens de vertoning wordt vermoord. En Jack Chapman en Mrs.

Lees meer
04
Grantchester - seizoen 5, aflevering 4
Aflevering 4: seizoen 5, aflevering 4

In de Fens wordt een poedelnaakte man dood aangetroffen. Het is voor Will en Geordie het begin van een ongewone zaak, die het duo naar de wereld van experimentele psychotherapie en hallucinogene midde...

Lees meer
05
Grantchester - seizoen 5, aflevering 5
Aflevering 5: seizoen 5, aflevering 5

Wanneer Will twee halfdode jongens in een boksring aantreft, beseft hij dat hij deels verantwoordelijk is voor de tragedie en als er geheimen aan het licht komen, wordt zijn geloof danig op de proef g...

Lees meer
06
Grantchester - seizoen 5, aflevering 6
Aflevering 6: seizoen 5, aflevering 6

Wanneer er op Jesus Green een lichaam wordt aangetroffen, voeren de sporen Will en Geordie naar een klooster met een streng regime, waar Will uiteindelijk zijn eigen demonen onder ogen moet zien.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
Grantchester

Beschrijving:

Robson Green schittert als politie-inspecteur Geordie Keating, de helft van een onwaarschijnlijk misdaadbestrijdend duo, naast de plaatselijke predikant van Grantchester.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905