Actors in season:

Bas Hoeflaak, Jelka van Houten, Annet Malherbe

Seizoen 1

01
Harkum - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Burgemeester Tom Verweij krijgt de verrassing van zijn leven: is Harkum van de armste ineens de rijkste gemeente van het land geworden?.

Lees meer
02
Harkum - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

De onverwachte miljoenen euro's zorgen meteen al voor problemen voor Tom, Ada en Maaike. Hoe krijgen ze het geld legaal op de rekening van de gemeente?.

Lees meer
03
Harkum - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Tom besluit om een deel van de miljoenen uit te geven aan het ontwikkelen van een app. De inwoners van Harkum hebben zo hun eigen plannen met het geld.

Lees meer
04
Harkum - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Terwijl in Harkum het geld tegen de plinten klotst, gaat Tom gebukt onder zijn persoonlijke schulden. Kan hij die aflossen met hulp van een discutabele lening?.

Lees meer
05
Harkum - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Tom wordt onder druk gezet door het alternatieve incassobureau om zijn schuld snel terug te betalen. Maaike heeft zo haar eigen beslommeringen en moet keuzes maken.

Lees meer
06
Harkum - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

De provincie komt de administratie van Harkum doorspitten om te kijken of het financiële wonder wel legaal tot stand is gekomen.

Lees meer
07
Harkum - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Het ministerie vermoedt dat Harkum zijn eigen financiële voorschriften heeft overtreden, waardoor Tom en Ada naar Den Haag moeten om verantwoording af te leggen.

Lees meer
08
Harkum - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Tom moet zijn megalomane plan voor het uitgeven van de resterende miljoenen eerst nog door de gemeenteraad loodsen.

Lees meer
09
Harkum - Aflevering 9
Aflevering 9: Aflevering 9

Er start een race tegen de klok om Tom voor te bereiden op zijn ruimtereis. Verschillende mensen proberen de reis tegen te houden.

Lees meer
10
Harkum - Aflevering 10
Aflevering 10: Aflevering 10

Eindelijk is het zover: Tom en Sergei zijn klaar om de ruimte in te gaan. Een innig afscheid volgt, maar eenmaal in de ruimte is de vreugde van korte duur.

Lees meer

Over de serie

Genres: Komedie
CANAL+ Series
Harkum

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905