Seizoen 8

11
Homicide Hunter - Last Fare
Aflevering 11: Last Fare

Kenda en Gaenzle zijn stomverbaasd als een jongeman dood achter het stuur van zijn taxi wordt gevonden. Een overval lijkt niet het motief te zijn.

Lees meer
12
Homicide Hunter - The Highway
Aflevering 12: The Highway

Een schietpartij in een schilderachtig familiehuis zorgt voor één dodelijk slachtoffer en twee kritiek gewonden. En een vrouw wordt langs een weg gevonden: geslagen, gewurgd en neergestoken.

Lees meer
13
Homicide Hunter - To the Death
Aflevering 13: To the Death

Twee jonge mannen worden doodgeschoten aangetroffen, maar slechts één van hen was het slachtoffer. Kenda moet op zijn instinct vertrouwen om erachter te komen wat er is gebeurd.

Lees meer
14
Homicide Hunter - Winter's Bone
Aflevering 14: Winter's Bone

Detectives proberen erachter te komen wat een vrouw aan het doen was in de bergen boven Colorado Springs nadat haar bevroren lichaam daar werd ontdekt.

Lees meer
15
Homicide Hunter - No Good Deed
Aflevering 15: No Good Deed

Kenda onderzoekt de woeste schietpartij waarbij een man midden op straat het vuur opende. Daarnaast doet men een gruwelijke ontdekking in een winkelcentrum.

Lees meer
16
Homicide Hunter - Fall From Grace
Aflevering 16: Fall From Grace

Wanneer wandelaars een naakte, vastgebonden en doodgeslagen man ontdekken, ontdekt Kenda dat veel mensen in het leven van het slachtoffer potentiële verdachten zijn.

Lees meer
17
Homicide Hunter - Blood Relative
Aflevering 17: Blood Relative

Kenda graaft in een dodelijke familievete, terwijl hij werkt aan het oplossen van een mysterieuze moord. Een met een mes zwaaiende psychopaat veroorzaakt chaos in een kerk.

Lees meer
18
Homicide Hunter - Animal Nature
Aflevering 18: Animal Nature

Na de moord op een jonge vrouw gaan Kenda en het team op jacht naar een bende koelbloedige moordenaars.

Lees meer
19
Homicide Hunter - 12 Years A Fugitive
Aflevering 19: 12 Years A Fugitive

Kenda onderzoekt de dood van een geliefde oudere vrouw en wendt zich voor hulp tot een rouwende gemeenschap. Na 12 jaar wordt een dodelijk complot ontdekt.

Lees meer
20
Homicide Hunter - The End
Aflevering 20: The End

Kenda wordt geconfronteerd met zijn moeilijkste zaak tot nu toe als de moord op een jonge jongen hem dwingt de strijd met zijn eigen demonen aan te gaan.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Homicide Hunter

Beschrijving:

Serie die moordzaken onderzoekt, verteld vanuit het perspectief van de gepensioneerde inspecteur uit Colorado Joe Kenda.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905