Actors in season:

Niall Wright, Kerri Quinn, Des McAleer, Ciarán McMenamin, Brid Brennan

Directors of season:

Sean Glynn (director), Dez McCarthy (director), Leon McGeown-Fee (producer)

Seizoen 2

01
Hope Street - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Terwijl waarnemend inspecteur Marlene een undercoveroperatie saboteert, vindt Nicole een verrassende verklaring voor haar vruchtbaarheidsproblemen.

Lees meer
02
Hope Street - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Finn heeft tijdens het onderzoek naar een schietpartij moeite om zijn kalmte te bewaren. Marlene zet zich extra in voor haar beste vriendin Nicole, maar verliest daardoor de steun van haar stiefvader ...

Lees meer
03
Hope Street - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Wanneer er een geldautomaat wordt gestolen, gaat de nieuwe rechercheur Al over de schreef om iemand in zijn privéleven te beschermen. Finn zit ondertussen met zichzelf in de knoop en heeft een moeilij...

Lees meer
04
Hope Street - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Wanneer er een auto wordt opgevist uit de haven van Port Devine, gaat de hele stad op zoek naar een vermiste moeder. Ondertussen kust Al iemand die hij beter niet had kunnen kussen.

Lees meer
05
Hope Street - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Terwijl de agenten proberen te voorkomen dat de dochter van een overleden vrouw van haar rechtmatige erfenis wordt beroofd, doet Al iets afschuwelijks om zijn eigen dochter te beschermen.

Lees meer
06
Hope Street - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Wanneer Marlene een gesprek heeft met een boer die een hekel heeft aan de politie, lopen de emoties hoog op. Ondertussen heeft de gestreste Finn zijn grens bereikt.

Lees meer
07
Hope Street - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Wanneer er kostbare wedstrijdduiven worden gestolen, kampt Marlene met een probleem; ze is allergisch voor vogels. Dit betekent dat Al en Callum de diefstal moeten onderzoeken.

Lees meer
08
Hope Street - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Niamh is geschokt door de staat waarin ze haar vader heeft aangetroffen en oppert dat hij mogelijk een posttraumatische stressstoornis heeft opgelopen door het auto-ongeluk.

Lees meer
09
Hope Street - Aflevering 9
Aflevering 9: Aflevering 9

Finn wordt behandeld voor PTSS en daarom gaat Concepta in zijn plaats samen met Shay en Barry mee op een vistocht. De boottocht loopt gruwelijk mis wanneer de motor van de boot ontploft.

Lees meer
10
Hope Street - Aflevering 10
Aflevering 10: Aflevering 10

Rechercheur Al Quinn zit in de problemen. Wanneer Callum aan Finn vertelt dat Al corrupt is, weet Al Finn ervan te overtuigen dat Callum zich vergist.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
Hope Street

Beschrijving:

De rust in de slaperige badplaats Port Devine aan de Noord-Ierse kust wordt verstoord door de mysterieuze komst van de Engelse rechercheur Leila Hussain, de eerste islamitische politieagent in de geschiedenis van het stadje.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905