Aflevering 4: Vanaf de eerste zin

Beschrijving van de aflevering:

Zelfs na haar dood houdt Ischa's moeder de regie in handen. Er komt geen begrafenis, omdat ze haar lichaam heeft nagelaten aan de wetenschap. Ischa treurt. Goed nieuws is dat er eindelijk schot komt in een eigen talkshow, die I.S.C.H.A. genoemd wordt. Een radio-interview met de immens populaire Annie M.G. Schmidt wordt een groot succes. Ondertussen gaat het met Ischa's gezondheid niet best. Er wordt een hartfilmpje bij hem gemaakt, maar hij blijft te veel roken en drinken en slaapt slecht. Als Ischa het bericht krijgt dat ook zijn vader is overleden, reageert hij grimmig. Ischa bezoekt met Connie het grote, lege ouderlijke huis en hij bereidt de begrafenis van zijn vader Jaap voor. Met enorme energie start hij zijn talkshow I.S.C.H.A. Nu zijn ouders dood zijn, zou er verlossing moeten zijn. Er zijn zelfs trouwplannen. Maar dan gaat Ischa plotseling dood. Connie bestrijdt de rouw die haar overstelpt, zoals een schrijfster betaamt: door over deze grote liefde te schrijven.

Show more Show less

Actors in episode:

Ramsey Nasr, Wende Snijders, Elise Schaap

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
CANAL+ Series
I.M.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905