Seizoen 4

01
James Fairweather - Nathan Maynard Ellis
Aflevering 1: Nathan Maynard Ellis

Nathan Maynard Ellis en David Leelsey deelden een liefde voor het macabere - hun huis was een heiligdom voor horror. Maynard Ellis wilde van fictie graag een feit maken.

Lees meer
02
James Fairweather - Pawel Relowicz
Aflevering 2: Pawel Relowicz

Hij begon als een gluurder, maar de lust van Pawel Relowicz groeide. Hij was een seksplaag die op jonge vrouwen aasde, en toen Libby Squire dronken en alleen was, stalkte hij haar.

Lees meer
03
James Fairweather - Mark Jewitt
Aflevering 3: Mark Jewitt

Mark Jewitt was een man met problemen. Depressief en geïsoleerd raakte hij geobsedeerd door het geluid dat uit de flat beneden hem kwam.

Lees meer
04
James Fairweather - Steven Wright
Aflevering 4: Steven Wright

Jonge vrouwen verdwenen spoorloos, hun naakte, dode lichamen werden opgegraven toen Ipswich in de greep was van een seriemoordenaar. Steven Wright speelde een kat-en-muisspel met rechercheurs, totdat ...

Lees meer
05
James Fairweather - Janbaz Tarin
Aflevering 5: Janbaz Tarin

Toen Janbaz Tarin met Raneem Oudeh trouwde, wist ze niet dat hij nog een gezin had en dat hij erg driftig was. Maar Tarin was geen man bij wie ze weg kon lopen, en toen hij eenmaal zijn zinnen op haar...

Lees meer
06
James Fairweather - Elliott Turner
Aflevering 6: Elliott Turner

Elliott Turner kreeg altijd zijn zin en was woedend toen Emily Longley immuun leek voor zijn charmes. Detectives waren maanden bezig met de omstandigheden rondom de dood van zijn vriendin.

Lees meer
07
James Fairweather - Ben Geen
Aflevering 7: Ben Geen

Verpleger Ben Geen genoot van zijn heldenstatus, maar weinigen konden vermoeden dat de noodsituaties waaraan hij werkte door hem werden georkestreerd. Tientallen patiënten overleden voordat medici ont...

Lees meer
08
James Fairweather - Iftikhar & Farzana Ahmed
Aflevering 8: Iftikhar & Farzana Ahmed

Ze noemden het eerwraak: het vermoorden van hun 17-jarige dochter omdat ze niet wilde trouwen met een man die ze niet kende. Detectives zouden er jaren over doen om de moordenaars van Shafealia te vin...

Lees meer
09
James Fairweather - Michael Sams
Aflevering 9: Michael Sams

Michael Sams was een slimme man, vol ideeën over manieren om geld te verdienen. Maar toen zijn plannen veranderden in ontvoering en losgeld, kwam er meer op het spel te staan.

Lees meer
10
James Fairweather - Ian Paton
Aflevering 10: Ian Paton

Met een baby en partner Ian terug in haar leven, dacht Kayleigh dat haar leven compleet was. Maar zijn woede en controlerende gedrag kenden geen grenzen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
James Fairweather

Beschrijving:

Killer Britain verkent met Dermot Murnaghan de echte verhalen en intriges achter de krantenkoppen van de moordzaken die een onuitwisbare indruk achterlieten. In deze derde serie leidt Dermot kijkers door misdaden die lokale gemeenschappen in heel Groot-Brittannië tot in hun kern hebben geschokt: Nottingham’s ‘Sneinton Strangler’, Mark Martin, die tussen 2004 en 2005 drie vrouwen vermoordde; de gruwelijke moord op Hazel Griffin door de eerder veroordeelde echtgenoot Glyn Dix; de willekeurige aanvallen op James Attfield & Nahid Almanea, vermoord door de jongste Britse seriemoordenaar ooit, James Fairweather; en de tragische dood van Sana Muhammad, gepleegd door haar gewelddadige exman Ramanodge Unmathallegadoo die haar in november 2018 in Ilford met een kruisboog neerschoot.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905