Actors in season:

John Simm, Max Beesley, Philip Glenister, Marc Warren

Directors of season:

Adrian Shergold (director), Georgina Lowe (producer)

Seizoen 3

01
Mad Dogs - serie 3, aflevering 1
Aflevering 1: serie 3, aflevering 1

Aan het begin van de aflevering zit het ongelukkige viertal opgesloten in een vervallen gevangenis waar ze diverse vormen van ondervraging ondergaan.

Lees meer
02
Mad Dogs - serie 3, aflevering 2
Aflevering 2: serie 3, aflevering 2

De jongens hebben alle met wisselend succes geprobeerd een nieuw leven op te bouwen. Het zal echter niet lang duren voordat ze worden verraden.

Lees meer
03
Mad Dogs - serie 3, aflevering 3
Aflevering 3: serie 3, aflevering 3

De jongens slagen erin te achterhalen waar een CIA-contact zich ophoudt. Helaas woont hij in de middle of nowhere aan de andere kant van Zuid-Afrika.

Lees meer
04
Mad Dogs - serie 3, aflevering 4
Aflevering 4: serie 3, aflevering 4

De jongens denken dat ze veilig zijn in het huis van de gewapende Lazaro, maar hij verlangt er iets voor terug - en het lijkt te goed om waar te zijn.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
Mad Dogs

Beschrijving:

Rick, Baxter, Woody en Quinn zijn de typische moderne Engelse mannen. Gek genoeg om de middagzon te trotseren, slim genoeg om zichzelf uit gevaarlijke situaties te bevrijden. Een brute mix van zwarte komedie en psychologische spanning.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905