Actors in season:

Leïla Bekhti, Gustaf Hammarsten, Peter Stormare

Seizoen 1

01
Midnight Sun - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

In Kiruna, in het noorden van Zweden, wordt een man wakker, vastgebonden aan het rotorblad van een helikopter. Wanneer de helikopter start, sterft de man aan een gruwelijke dood.

Lees meer
02
Midnight Sun - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Burlin is dood en er wordt meteen een autopsie uitgevoerd op zijn lichaam. Anders wordt op de zaak gezet, maar dat is niet naar ieders zin.

Lees meer
03
Midnight Sun - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Nieuw bewijsmateriaal doet vermoeden dat de dader iemand van het Samivolk is, maar Anders Harnesk, zelf half-Sami, twijfelt daar sterk aan. Ook privé gaat het hem niet voor de wind.

Lees meer
04
Midnight Sun - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Kimmo krijgt een gruwelijk videofilmpje op zijn telefoon aan. Iemand weet duidelijk waar hij en de anderen mee bezig zijn.

Lees meer
05
Midnight Sun - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Sparen staat stil bij de dood van zijn zoon Johan, tien jaar geleden. De politie vindt een spoor dat richting Elmen leidt, terwijl Anders intussen alles in het werk zet om Kahina op te sporen.

Lees meer
06
Midnight Sun - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Tien jaar geleden kwamen de 22 samen bij de waterval om er een dramatische beslissing te nemen. Nu verzamelen ze daar opnieuw, zelfs al is hun aantal sindsdien geslonken.

Lees meer
07
Midnight Sun - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Het team vindt een stoffelijk overschot in de buurt van de plek waar Evelina voor het laatst is gezien. Het is de laatste werkdag voor Jenny Ann, voor ze met zwangerschapsverlof gaat, maar een ontmoet...

Lees meer
08
Midnight Sun - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Kahina confronteert Alain met haar ontdekkingen rond het uranium. In de mijn gaat de situatie van kwaad naar erger en Kimmo moet snel ingrijpen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Crime Drama
CANAL+ Series
Midnight Sun

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905