Actors in season:

Adam Pålsson, Brian McCardie, Christopher Wagelin, Georg Nikoloff, Karolina Gruszka, Linda Zilliacus

Seizoen 1

01
Moscow Noir - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Tom Blixens baan in een Investeringsbank te Moskou staat onder druk. Hij ziet een uitweg om zijn carrière te redden, maar die wordt in de kiem gesmoord met een kogelregen.

Lees meer
02
Moscow Noir - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Tom streeft de Neftnik-deal ten koste van alles na, maar de doden stapelen zich op. Ondertussen heeft iets - of iemand - Fredrik aardig doen schrikken.

Lees meer
03
Moscow Noir - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

De politie zit Tom op de hielen, terwijl Fredriks duistere verleden naar boven komt. Tom gaat naar het hoofdkwartier van RusOil op een geheime missie.

Lees meer
04
Moscow Noir - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Fredrik en Olga proberen te vluchten, maar een explosie verandert deze plannen. Detective Skurov ontdekt dat de samenzwering verder reikt dan hij dacht.

Lees meer
05
Moscow Noir - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Tom overleeft een ontvoeringspoging terwijl hij naar de waarheid graaft. Skurov staat onder druk om hem te arresteren, terwijl Olga ontdekt dat het nergens veilig is.

Lees meer
06
Moscow Noir - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Terwijl het net rond hem sluit, beseft Tom dat hij boven zijn gewichtsklasse vecht. Olga zint op wraak en neemt het heft in eigen handen.

Lees meer
07
Moscow Noir - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Olga's zucht naar wraak zet haar leven op het spel. Een wanhopige Tom wendt zich tot de enige persoon die nog kan vertrouwen.

Lees meer
08
Moscow Noir - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

De man achter Neftnik stapt uit de schaduw. Tom, Skurov en Rebecka hebben één kans om hem neer te halen en zichzelf te redden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Thriller
CANAL+ Series
Moscow Noir

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905