Seizoen 1

02
Niek de Groot - Lang zal Niek leven
Aflevering 2: Lang zal Niek leven

Om Niek's matige verjaardagsfeest goed te maken, mag hij de creditcard van zijn vader gebruiken. Na een dag vol onbeperkte lol, blijkt Niek het geld te hebben opgemaakt.

Lees meer
03
Niek de Groot - KATastrofe
Aflevering 3: KATastrofe

Niek werkt samen met Roos aan een schoolproject, en hoopt te laten zien hoe groots hij kan zijn. Zijn kattenfobie werkt niet bepaald mee.

Lees meer
05
Niek de Groot - De Bellenluider
Aflevering 5: De Bellenluider

Wanneer hij romans inkoopt voor zijn ontroostbare zus, ontdekt Niek het roman-vormige gat in de markt. Gewapend met pseudoniem en al, schrijft hij bestsellers gebaseerd op de mensen om hem heen.

Lees meer
06
Niek de Groot - TijdVerstoorders
Aflevering 6: TijdVerstoorders

Niek en zijn vrienden maken zich klaar voor een episch Halloweenfeest. Niek's grootse plannen lijken echter te mislukken, wanneer een mysterieus meisje leerlingen stalkt, en Frank telkens urenlang ver...

Lees meer
08
Niek de Groot - Valentijnsdag der Horror
Aflevering 8: Valentijnsdag der Horror

Niek heeft besloten om het meisje van zijn dromen uit te vragen op Valentijnsdag, middels een groot gebaar. De dag van de liefde verandert echter al snel in een nachtmerrie, wanneer blijkt dat Niek pe...

Lees meer
09
Niek de Groot - Winnen in de Wildernis
Aflevering 9: Winnen in de Wildernis

Tijdens een kampeertrip wil Niek de WildernisWinnaar-prijs winnen. Bibi gebruikt haar acteerskills om haar angst voor kamperen te overwinnen, en de meesters proberen een arend-ei te stelen.

Lees meer
11
Niek de Groot - Het Ding dat niet weg wilde
Aflevering 11: Het Ding dat niet weg wilde

Het is meivakantie, en Niek gaat mee op vakantie met Frank. Eenmaal aangekomen, leert Niek over de Piekse Planning; voor Niek een manier om GROOTSHEID in te plannen.

Lees meer
12
Niek de Groot - De Vloek van de Familie Peerenboom
Aflevering 12: De Vloek van de Familie Peerenboom

Niek's gymcijfer bevindt zich op glad ijs. Om niet te blijven zitten, zal hij hetgeen moeten doen wat hij gezworen had voor altijd te haten: ijsschaatsen.

Lees meer
13
Niek de Groot - Telefoontrauma
Aflevering 13: Telefoontrauma

Frank krijgt een telefoon die hij alleen mag gebruiken voor noodgevallen, en zijn vrienden hebben er grootse plannen voor. De plannen lopen echter uit de hand.

Lees meer
14
Niek de Groot - De Moeder van Randy
Aflevering 14: De Moeder van Randy

Ondanks talloze signalen, is Martin vastberaden om een relatie aan te gaan met Barbara. Niek moet ondertussen leren omgaan met haar zoon Randy, die Niek's leven als het ware heeft geïnfiltreerd.

Lees meer
15
Niek de Groot - Game Over
Aflevering 15: Game Over

Niek cancelt per ongeluk een hele diersoort. Om het goed te maken, moet hij een zwangere hagedis redden uit de klauwen van meester Grauw, een nieuwe leraar op de Bottel die volgens Bibi crimineel is.

Lees meer
16
Niek de Groot - In de Weer met het Weer
Aflevering 16: In de Weer met het Weer

Niek hoopt een nieuw talent in te zetten voor een betere toekomst, maar komt er al snel achter dat succes niet snel te behalen valt. Ondertussen houdt Bibi zich bezig met een nieuwe actrice die haar p...

Lees meer
17
Niek de Groot - Gewelddadige Weldaden
Aflevering 17: Gewelddadige Weldaden

Arthur redt het leven van Niek, waardoor Niek in het krijt staat bij zijn grootste rivaal. Om de aantallen aardigheid terug in balans te brengen, verklaart Niek een aardigheidsoorlog, zonder dat Arthu...

Lees meer
18
Niek de Groot - Teddy in het Kwadraat
Aflevering 18: Teddy in het Kwadraat

Teddy blijkt een wiskundig genie te zijn, nadat hij 100% haalt op zijn wiskunde Cito-toets. Zijn wiskundige vaardigheden worden al snel misbruikt door de school.

Lees meer
19
Niek de Groot - Vergeten Verrassingsfeest
Aflevering 19: Vergeten Verrassingsfeest

Bibi is jarig! Haar vrienden en familie zijn te druk met haar verrassingsfeestje, waardoor ze zich vergeten voelt. Ze brengt de dag door met een nieuw meisje uit haar klas, dat net uit New York hierhe...

Lees meer
20
Niek de Groot - Chateau Snijtand
Aflevering 20: Chateau Snijtand

Niek haalt het record voor meeste aantal keren nablijven in één maand, en de leraren moeten op Niek-patrouille. Om dit uit de weg te gaan, besluit Niek Bibi te helpen met de schoolmusical.

Lees meer
25
Niek de Groot - Tot de Nacht valt
Aflevering 25: Tot de Nacht valt

Niek vindt dat hij volwassen is, dus als Martin en Ellen allebei weg zijn, staat hij er op dat hij alleen thuis kan blijven. Zombies gooien echter al snel roet in het eten, en Niek vraagt zich af of h...

Lees meer

Over de serie

Genres: Kinderen
Nickelodeon
Niek de Groot

Beschrijving:

Gebaseerd op Niek de Groot, de stripreeks en boekenserie van Lincoln Peirce. De serie gaat over de avonturen die Niek en zijn vrienden beleven in de bovenbouw.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905