Seizoen 17

01
Pawn Stars - Pawn of Fire
Aflevering 1: Pawn of Fire

Loop langs het spoor met Pawn Stars als een een modeltrein die ooit van Johnny Cash was, de winkel binnen stoomt. Zal Rick een bod doen op de man in het zwart of krijgt hij de blues?.

Lees meer
02
Pawn Stars - Party on Pawn
Aflevering 2: Party on Pawn

Tijd voor Rick om te feesten als hij de mooiste filmauto bekijkt, namelijk die uit Wayne's World. Sluit hij een uitstekende deal of besluit hij dat het 't toch niet waard is?.

Lees meer
03
Pawn Stars - Fender Bender
Aflevering 3: Fender Bender

Corey komt onder stroom te staan als ze gaan jammen met een Fender Telecaster-gitaar uit 1952. Wordt het rock-'n-rollen of gaat de bijl erin?.

Lees meer
04
Pawn Stars - Napoleon Bonapawn
Aflevering 4: Napoleon Bonapawn

Rick is behoedzaam als iemand met drie zwaarden uit de tijd van Napoleon binnenkomt. Snijdt z'n bod hout of kan hij het schudden? Chum wordt enthousiast van Donald Duck-tekeningen.

Lees meer
05
Pawn Stars - Eye Of The Tiger
Aflevering 5: Eye Of The Tiger

Ga undercover met Pawn Stars als iemand een vaandel brengt van een geheim vluchteskader uit WO II, de Flying Tigers. Sluit Rick een heimelijke deal of valt de missie in het water?.

Lees meer
06
Pawn Stars - Godfather of Pawn
Aflevering 6: Godfather of Pawn

Pawn Stars swingt als iemand een pak van James Brown wil verkopen. Zegt Rick 'Please, Please, Please' tegen de kleding van de 'Godfather of Soul' of is het te funky?.

Lees meer
07
Pawn Stars - Promissory Pawn
Aflevering 7: Promissory Pawn

Vlieg mee met de Pawn Stars als Corey en Chum een flyboard bekijken. Komt de deal van de grond of valt hij in het water?.

Lees meer
08
Pawn Stars - Riders On The Pawn
Aflevering 8: Riders On The Pawn

Het team krijgt een reddingsboei van de set van Baywatch, gesigneerd door David Hasselhoff. Dan komen er ook nog twee donderbussen binnen.

Lees meer
09
Pawn Stars - Prohibition Pawn
Aflevering 9: Prohibition Pawn

Houden Rick en Chum van het geluid van een trommel uit de Burgeroorlog? En dan is het honkballen geblazen als er een boek uit 1834 opduikt met de oorspronkelijke honkbalregels.

Lees meer
10
Pawn Stars - Pawn In The USA
Aflevering 10: Pawn In The USA

Hebben Rick en Chum wel oren naar een Spy Pen-radio? En een jasje van Bruce Springsteen komt de winkel binnenrocken.

Lees meer
11
Pawn Stars - Stairway To Pawn
Aflevering 11: Stairway To Pawn

De Pawn Stars kunnen lekker griezelen als een Herman Munster-pop de zaak binnensluipt. En het volume wordt opgedraaid met een basgitaar die gesigneerd is door John Entwistle.

Lees meer
13
Pawn Stars - No Pawn For You!
Aflevering 13: No Pawn For You!

Er komt een stoel binnen die van Abraham Lincoln is geweest. Zal Rick een eerlijk aanbod doen of schaft hij de deal af? Daarna komt er een gesigneerd script van Seinfeld binnen en 'yada, yada, yada'.

Lees meer
14
Pawn Stars - First Lady Of Pawn
Aflevering 14: First Lady Of Pawn

Er ligt een ring van de worstelbond voor het grijpen. Sluit Rick een deal of gooit hij de handdoek in de ring? Martha Washington brengt een zilvercertificaat van 1 dollar uit 1891.

Lees meer
15
Pawn Stars - Pawn No Evil
Aflevering 15: Pawn No Evil

Chum checks out a Japanese animatronic monkey - is it worth a pretty penny or is the seller going to make a monkey out of him?.

Lees meer
16
Pawn Stars - Titanic Pawn
Aflevering 16: Titanic Pawn

Een zilveren halve dollar uit 1906 die eigendom was van een passagier op de Titanic zeilt de zaak binnen, net als een Zeiss 16mm-camera uit 1936.

Lees meer
17
Pawn Stars - Hidden Pawn
Aflevering 17: Hidden Pawn

A set of playing cards from 1769 with a hidden political message shuffles into the shop, while Corey checks out a set of Charlie's Angels figurines.

Lees meer
18
Pawn Stars - Lock, Stock and Pawn
Aflevering 18: Lock, Stock and Pawn

Rick krijgt een laatste kans om een bank met honkbalmemorabilia van de Dodgers te kopen. Slaat hij een homerun of is hij uit? Een 19e-eeuws kluisje komt binnen.

Lees meer
19
Pawn Stars - Pawn of Liberty
Aflevering 19: Pawn of Liberty

Er wordt een origineel Beach Boys-surfboard aangeboden. Houdt Rick het hoofd boven water of gaat hij kopje-onder? Het wordt psychedelisch met een origineel schilderij van het Vrijheidsbeeld van Peter ...

Lees meer
20
Pawn Stars - Pawn in Space
Aflevering 20: Pawn in Space

Explore the cosmos with the Pawn Stars when a cast signed helmet from the 1960's TV show 'Lost in Space' orbits the shop. Will Rick think it's out of this world or will he yell, "Danger"?.

Lees meer

Over de serie

Genres: Documentaire
Pawn Stars

Beschrijving:

Deze serie gaat over een familie met een pandjeshuis in Vegas. Drie generaties van de Harrison-familie leven en ademen het pandjesbedrijf, beoordelen met scherpe ogen de objecten, van obscure items tot echt historische.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905