Actors in season:

Stan Marsh (Trey Parker), Kyle Broflovski (Matt Stone)

Directors of season:

Trey Parker, Eric Stough

Seizoen 11

01
South Park - With Apologies to Jesse Jackson
Aflevering 1: With Apologies to Jesse Jackson

De 'N'-bom valt op South Park en Cartman vecht tegen een dwerg.

Lees meer
02
South Park - Cartman Sucks
Aflevering 2: Cartman Sucks

Butters moet naar een speciaal kamp, waar ze bidden om jongens te ontdoen van hun homoseksualiteit.

Lees meer
03
South Park - Lice Capades
Aflevering 3: Lice Capades

Cartman takes it upon himself to discover the source of an outbreak of lice at South Park Elementary so that he can make fun of him.

Lees meer
04
South Park - The Snuke
Aflevering 4: The Snuke

Hillary Clinton is in het stadje voor een grote campagnebijeenkomst. Cartman volgt een spoor naar een mogelijke terroristische aanval.

Lees meer
05
South Park - Fantastic Easter Special
Aflevering 5: Fantastic Easter Special

Vastberaden om uit te vinden waarom hij nou echt eieren moet versieren voor Pasen, komt Stan in contact met een excentriek gezelschap dat een legendarisch geheim bewaart.

Lees meer
06
South Park - D-Yikes!
Aflevering 6: D-Yikes!

Ms. Garrison wordt weer gedumpt en de klas krijgt het hierdoor zwaar te verduren.

Lees meer
07
South Park - Night of the Living Homeless
Aflevering 7: Night of the Living Homeless

Overal in South Park duiken steeds meer zwervers op die er eten, slapen en om geld bedelen. De jongens doen hun best om het daklozenprobleem voor eens en voor altijd op te lossen.

Lees meer
08
South Park - Le Petit Tourette
Aflevering 8: Le Petit Tourette

Cartman ontdekt hoe leuk het is om het syndroom van Gilles de la Tourette te hebben. Hij vindt het zo leuk dat hij kan zeggen wat hij wil zonder problemen te krijgen.

Lees meer
09
South Park - More Crap
Aflevering 9: More Crap

Stans vader wordt de held van South Park als de mannen in de plaatselijke kroeg zien hoe groot zijn drollen zijn.

Lees meer
10
South Park - Imaginationland: Episode I
Aflevering 10: Imaginationland: Episode I

Stan en Kyle komen terecht in een omgeving waar alle verzinselen van de hele wereld zichtbaar voor ze zijn. In South Park zweert Cartman dat hij een leprechaun heeft gezien.

Lees meer
11
South Park - Imaginationland: Episode II
Aflevering 11: Imaginationland: Episode II

Stan en Kyle worden vastgehouden in de krochten van het Pentagon totdat ze de autoriteiten vertellen hoe ze in "Imaginationland" terecht zijn gekomen.

Lees meer
12
South Park - Imaginationland: Episode III
Aflevering 12: Imaginationland: Episode III

In "Imaginationland" strijden Stan en Butters de strijd van hun leven als ze het opnemen tegen een leger van slechte fantasiefiguren. Ondertussen gaat Cartman door tot het hooggerechtshof om Kyle zove...

Lees meer
13
South Park - Guitar Queer-O
Aflevering 13: Guitar Queer-O

Stan en Kyle zijn helemaal wild van Guitar Hero. Maar het feit dat Stan veel beter is in het spel beschadigt zijn vriendschap met Kyle.

Lees meer
14
South Park - The List
Aflevering 14: The List

De meisjes van de klas hebben een geheime lijst opgesteld waarin de jongens worden gerangschikt op uiterlijk, van de knapste tot de lelijkste. Als de jongens de lijst stelen, zijn ze volledig onvoorbe...

Lees meer

Over de serie

Jaar: 1997
South Park

Beschrijving:

"South Park" is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd. Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van 'South Park'; alles en iedereen wordt op de hak genomen! Door de simpele animatiestijl was "South Park" altijd snel en makkelijk te maken, waardoor de makers Trey Parker en Matt Stone meteen konden inspringen op de actualiteit. In de serie wordt actueel maatschappelijk commentaar afgewisseld door absurde verhaallijnen over gigantische ballen en kutscheten. Beroemdheden komen er ook zelden ongeschonden vanaf, als zij in "South Park" worden gepersifleerd. Zo doken Michael Jackson, Paris Hilton, Al Gore en Kanye West al in South Park op, om er maar een paar te noemen.

Show more Show less

Acteurs:

Stan Marsh (Trey Parker), Kyle Broflovski (Matt Stone), Wendy Testaburger / Principal Victoria / Mrs. Kimball / Liane Cartman / Sharon Marsh / Sheila Broflovski / Mrs. McCormickr / Mrs. Crabtree (Mary Kay Bergman), Singer (Toddy Walters), Liane Cartman / Sally Struthers / Wendy Testaburger / Mayor McDaniels / Principal Victoria / Carol McCormick / Red Cross Woman (Mary Kay Bergman), Ike Broflovski (Jesse Brant Howell), Liane Cartman / Mayor McDaniels (Mary Kay Bergman), Boy in Bumper Car / Singing Boy (Bodhi Dell), Hurt Boy / Singing Boy (Isaiah Dell), Laura Tucker (Elisa Gabrielli), Chef (Isaac Hayes), Mr. Slave (John 'Nancy' Hansen), Nurse / Becky / Mayor McDaniels (April Stewart), Liane Cartman / Wendy Testaburger / Mrs. Crabtree (Mary Kay Bergman)

Show more Show less

Regisseurs:

Eric Stough, Trey Parker, Toni Wurts, Adrien Beard, Matt Stone

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905