Directors of season:

Trey Parker, Eric Stough

Seizoen 12

01
South Park - Tonsil Trouble
Aflevering 1: Tonsil Trouble

Als de verwijdering van zijn amandelen totaal verkeerd afloopt, wordt Cartman zich plotseling zeer bewust van zijn eigen sterfelijkheid.

Lees meer
02
South Park - Britney's New Look
Aflevering 2: Britney's New Look

Als de jongens Britney Spears helpen om op de Noordpool te komen, ontdekken ze het schokkende geheim achter haar populariteit.

Lees meer
03
South Park - Major Boobage
Aflevering 3: Major Boobage

In een South Park-hommage aan de film Heavy Metal uit 1981 proberen de jongens Kenny van de nieuwste drugsrage af te helpen die de kinderen in zijn greep houdt.

Lees meer
04
South Park - Canada on Strike
Aflevering 4: Canada on Strike

Het hoofd van het Wereld Canada Bureau stuurt aan op een lange, pijnlijke staking. De verantwoordelijkheid voor het bereiken van een overeenkomst ligt bij de jongens.

Lees meer
05
South Park - Eek, a Penis!
Aflevering 5: Eek, a Penis!

Als Ms. Garrison weg is om een manier te vinden om de man te worden die hij eigenlijk altijd al had moeten zijn, wordt Cartman voor de klas gezet.

Lees meer
06
South Park - Over Logging
Aflevering 6: Over Logging

Op een dag worden de inwoners van South Park wakker en ontdekken ze dat het internet is verdwenen. Als Randy hoort dat er in Californië misschien nog wat internet te vinden is, neemt hij zijn gezin me...

Lees meer
07
South Park - Super Fun Time
Aflevering 7: Super Fun Time

Terwijl de kinderen op excursie zijn naar een levend museum, zorgt Cartman ervoor dat Butters kan ontsnappen om naar de gokhal ernaast te gaan.

Lees meer
08
South Park - The China Problem
Aflevering 8: The China Problem

Terwijl de rest van Amerika wordt achtervolgd door de herinnering aan een recente tragische gebeurtenis, is alleen Butters bereid om het samen met Cartman op te nemen tegen de Chinezen.

Lees meer
09
South Park - Breast Cancer Show Ever
Aflevering 9: Breast Cancer Show Ever

Wendy komt in de problemen als ze Cartman in elkaar dreigt te slaan na school.

Lees meer
10
South Park - Pandemic
Aflevering 10: Pandemic

Terwijl de wereld worstelt om een epidemie van epische proporties onder controle te krijgen, ontdekken de jongens een manier om er geld aan te verdienen.

Lees meer
11
South Park - Pandemic 2 - The Startling
Aflevering 11: Pandemic 2 - The Startling

Overal ter wereld worden er steden belaagd door reuzencavia's. De jongens hebben de sleutel in handen om iedereen te redden van de slachtpartij, maar ze zijn gestrand in het Andesgebergte.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 1997
South Park

Beschrijving:

"South Park" is een immens succesvolle animatieserie die al sinds 1997 een hit is. In de serie over de vier basisschool jongens Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman en Kenny McCormick in het fictieve bergdorpje South Park wordt geen enkel taboe geschuwd. Dat de 8-jarige jongetjes er een behoorlijk onbeschaafd taalgebruik op na houden is nog het minst schokkende van 'South Park'; alles en iedereen wordt op de hak genomen! Door de simpele animatiestijl was "South Park" altijd snel en makkelijk te maken, waardoor de makers Trey Parker en Matt Stone meteen konden inspringen op de actualiteit. In de serie wordt actueel maatschappelijk commentaar afgewisseld door absurde verhaallijnen over gigantische ballen en kutscheten. Beroemdheden komen er ook zelden ongeschonden vanaf, als zij in "South Park" worden gepersifleerd. Zo doken Michael Jackson, Paris Hilton, Al Gore en Kanye West al in South Park op, om er maar een paar te noemen.

Show more Show less

Acteurs:

Stan Marsh (Trey Parker), Kyle Broflovski (Matt Stone), Wendy Testaburger / Principal Victoria / Mrs. Kimball / Liane Cartman / Sharon Marsh / Sheila Broflovski / Mrs. McCormickr / Mrs. Crabtree (Mary Kay Bergman), Singer (Toddy Walters), Liane Cartman / Sally Struthers / Wendy Testaburger / Mayor McDaniels / Principal Victoria / Carol McCormick / Red Cross Woman (Mary Kay Bergman), Ike Broflovski (Jesse Brant Howell), Liane Cartman / Mayor McDaniels (Mary Kay Bergman), Boy in Bumper Car / Singing Boy (Bodhi Dell), Hurt Boy / Singing Boy (Isaiah Dell), Laura Tucker (Elisa Gabrielli), Chef (Isaac Hayes), Mr. Slave (John 'Nancy' Hansen), Nurse / Becky / Mayor McDaniels (April Stewart), Liane Cartman / Wendy Testaburger / Mrs. Crabtree (Mary Kay Bergman)

Show more Show less

Regisseurs:

Eric Stough, Trey Parker, Toni Wurts, Adrien Beard, Matt Stone

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905