Seizoen 1

01
Story Of God - Beyond Death
Aflevering 1: Beyond Death

Morgan Freeman verdiept zich in een van de meest intrigerende mysteries van het menselijk bestaan: het leven na de dood. Morgen spreekt mensen die een blik aan gene zijde zeggen te hebben geworpen.

Lees meer
02
Story Of God - Apocalypse
Aflevering 2: Apocalypse

Morgan Freeman onderzoekt waarom de Apocalyps vaak wordt uitgebeeld als een schokkende gebeurtenis waarbij de wereld in vuur en vlam staat, en welke rol dit beeld in ons leven speelt.

Lees meer
03
Story Of God - Who is God?
Aflevering 3: Who is God?

Morgan Freeman gaat op zoek naar de talloze goden die de mens aanbidt. Via gebedshuizen als een megakerk tot Hindoe-tempels met miljoenen goden verkent hij de historie achter goddelijke grootheden.

Lees meer
04
Story Of God - Creation
Aflevering 4: Creation

Morgan Freeman maakt een fascinerende reis om de wereld, van Maya-ruïnes tot Vaticaanstad, op zoek naar de betekenis van God en de mysteries achter onze schepping.

Lees meer
05
Story Of God - Why Does Evil Exist?
Aflevering 5: Why Does Evil Exist?

Morgan Freeman spreekt een seriemoordenaar, een voormalige neonazi en diverse religieuze en spirituele leiders, om uit te zoeken waar het kwaad begint en waarom sommigen er zo vatbaar voor zijn.

Lees meer
06
Story Of God - The Power of Miracles
Aflevering 6: The Power of Miracles

Morgan Freeman onderzoekt de raadselachtige wereld van wonderen, aan de hand van de bijzondere rol die wonderen spelen in diverse religies, van het jodendom tot het taoïsme.

Lees meer
07
Story Of God - The Chosen One
Aflevering 7: The Chosen One

Morgan verdiept zich in een aantal religieuze leiders van over de hele wereld om uit te zoeken hoe ze worden uitverkoren en welke rol zij spelen.

Lees meer
08
Story Of God - Heaven and Hell
Aflevering 8: Heaven and Hell

Morgan probeert erachter te komen hoe mensen over de hele wereld de hemel en hel een plek in hun leven geven, en ontdekt dat de hemel en de hel geen abstracte begrippen zijn.

Lees meer
09
Story Of God - Proof of God
Aflevering 9: Proof of God

Morgan gaat op zoek naar mensen die ervan overtuigd zijn dat ze kunnen bewijzen dat God bestaat. Hij spreekt een overlevende van 9/11, en beoefenaars van Ifa die als orakel optreden.

Lees meer
10
Story Of God - Search For The Devil
Aflevering 10: Search For The Devil

Van monniken in de woestijn van Judea tot de boeddhisten van Nepal, Morgan Freeman gaat op reis om erachter te komen waarom de duivel een rol speelt in veel religies.

Lees meer
11
Story Of God - Gods Among Us
Aflevering 11: Gods Among Us

Van een levende Kumari-godin tot de doornenkroon die werd gedragen door Jezus, Morgan Freeman onderzoekt op welke manieren mensen het goddelijke tastbaar maken.

Lees meer
12
Story Of God - Visions of God
Aflevering 12: Visions of God

Van inheemse queesten tot water gezegend door een katholieke heilige, Morgan Freeman gaat op zoek naar mensen die een teken van God hebben ontvangen.

Lees meer
13
Story Of God - Deadly Sins
Aflevering 13: Deadly Sins

Morgan Freeman onderzoekt hoe verschillende religies omgaan met zondes. Van zelfkastijding tot de mysterieuze zondeneters en de kijk op zondes vanuit het perspectief van confucianisme.

Lees meer
14
Story Of God - Divine Secrets
Aflevering 14: Divine Secrets

Morgan Freeman gaat naar een klooster in de bergen van Nepal en bezoek een eeuwenoud gebedshuis onder de straten van Rome. Hij onderzoekt hoe goddelijke geheimen mensen dichter bij God brengen.

Lees meer
15
Story Of God - Holy Laws
Aflevering 15: Holy Laws

Van de eeuwenoude kopie van de tien geboden en de regels van het confucianisme, tot de wijsheid van het sjamanisme, Morgan Freeman onderzoekt de heilige wetten van allerlei religies.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
Story Of God

Beschrijving:

Morgan Freeman gaat verder met zijn reis waarin hij onze complexe relatie met religie probeert te begrijpen en hij onderzoekt hoe ons leven wordt gevormd door religie

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905