Seizoen 1

01
Street Art Challenge - Ibiza
Aflevering 1: Ibiza

Drie kunstenaars gaan naar Ibiza voor hun straatkunstopdracht de lokale gemeenschap samen brengen door kunst. Maar de Mediterraanse zon is meedogenloos.

Lees meer
02
Street Art Challenge - Hong Kong
Aflevering 2: Hong Kong

Twee straatkunstenaars werken samen in het centrum van Hong Kong om hun straatkunstopdracht te horen awareness creëren voor het steeds groter wordende voedselafvalprobleem van de stad.

Lees meer
03
Street Art Challenge - St. Petersburg
Aflevering 3: St. Petersburg

Engelse en Zuid-Amerikaanse straatkunstenaars werken samen en nemen een epische opdracht aan in het grootste land ter wereld: Rusland. De heren moeten een compleet circus afmaken.

Lees meer
04
Street Art Challenge - Athens
Aflevering 4: Athens

Twee Amerikaanse straatkunstenaars proberen een school te veranderen in een kunstwerk. Dat lijkt onmogelijk maar dit duo blijkt een echt American Dream Team te zijn.

Lees meer
05
Street Art Challenge - Bangalore
Aflevering 5: Bangalore

Twee werelden komen samen in een van de drukste steden ter wereld als de beroemdste straatkunstenaar van Mexico zijn gelijke ontmoet op hun thuisgrond in India.

Lees meer
06
Street Art Challenge - Rotterdam
Aflevering 6: Rotterdam

Twee Europese straatkunstenaars werken in Nederland samen aan de ultieme Street Art Challenge maar moeder natuur lijkt er alles aan te willen doen om dit te verpesten.

Lees meer
07
Street Art Challenge - Lisbon
Aflevering 7: Lisbon

Twee straatkunstenaars mengen hun stijlen in een van 's werelds meest verfijnde steden: Lissabon. De uitdaging komt aan een zijden draadje te hangen als er zich een ramp voltrekt.

Lees meer
08
Street Art Challenge - London
Aflevering 8: London

Twee legendarische straatkunstenaars werken samen in Londen aan de ultieme Street Art Challenge. Het loopt uit de hand tussen de twee als er een straatgevecht ontstaat.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
Insight TV
Street Art Challenge

Beschrijving:

Street Art Challenge brengt kunstenaars uit verschillende steden samen voor unieke opdrachten: om hun stijlen en perspectieven te mengen tot een nieuw stukje straatkunst.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905