Actors in season:

Alex Garcia, Maria HERVAS

Seizoen 1

01
The Immortal - Un puño de oro
Aflevering 1: Un puño de oro

Geïnspireerd door de leider van "Los Miami" en zijn heerschappij over de cocaïnehandel en de controle over de nachtclubs van Madrid.

Lees meer
02
The Immortal - Los Titanes
Aflevering 2: Los Titanes

De strijd om de stad te leiden heeft Madrid veranderd in een gevaarlijke plek. José Antonio, gedwongen om zijn familie te beschermen, zal het moeten opnemen tegen zijn belangrijkste tegenstander.

Lees meer
03
The Immortal - La Isla Bonita
Aflevering 3: La Isla Bonita

Na het beëindigen van zijn competitie in Madrid, wil José Antonio nieuwe fronten openen en ziet hij Ibiza als een unieke kans om verder te groeien, maar opname op het eiland zal niet gemakkelijk zijn.

Lees meer
04
The Immortal - Ajo y agua
Aflevering 4: Ajo y agua

Ibiza is een gebied vol corruptie en politieke belangen in handen van een almachtige Horacio Hernán. Miami zal het eiland onder controle moeten zien te krijgen.

Lees meer
05
The Immortal - La herida
Aflevering 5: La herida

Na de verovering van Ibiza is de band op zijn best en worden de feestelijkheden herhaald, maar een onvoorzichtigheid zal José Antonio tot actie aanzetten, waarbij hij voor een van de moeilijkste besli...

Lees meer
06
The Immortal - El pasado
Aflevering 6: El pasado

De modus operandi van Los Miami begint bekend te worden in de hoofdstad, iets wat José Antonio niet bevalt, die gedwongen wordt om alleen met zijn verleden om te gaan.

Lees meer
07
The Immortal - El traidor
Aflevering 7: El traidor

De terugkeer van een gerehabiliteerde Sebas wordt een adempauze voor José Antonio, die niet zijn beste tijd doormaakt, maar een nieuw verraad zal de belangen van de kern van de bende op zijn kop zette...

Lees meer
08
The Immortal - Encerrados
Aflevering 8: Encerrados

Nu de Miami clan achter de tralies zit, is de bende meer verdeeld dan ooit. Fausti heeft de controle overgenomen in afwachting van het vertrek van José Antonio, die zijn wraak voorbereidt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Thriller
The Immortal

Beschrijving:

De film bestaat uit de fictionalisering van het verhaal van 'Los Miami's', een criminele organisatie onder leiding van 'El inmortal' die in de jaren '90 de cocaïnehandel in Madrid beheerste.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905