Aflevering 10: De begrafenis

Beschrijving van de aflevering:

Peter en Ester hebben Helga's testament vernietigd, nadat ze hadden ontdekt dat Helga het restaurant aan Nina had nagelaten. Stickan wil het eten koken voor Helga's begrafenisdienst, maar Calle is er niet van overtuigd dat Stickan dit aankan. Nina en Calle verzoenen zich, maar Calle's ontrouw knaagt aan zijn geweten. Ragnarsson wordt vermoord aangetroffen en Angelo is de hoofdverdachte van de politie. Gustaf twijfelt of hij de gemeente wel of niet over zijn verleden moet vertellen. Britt heeft nieuws voor Maggan.

Actors in episode:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905