Actors in season:

Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud

Seizoen 3

01
The Restaurant - De nachtclub
Aflevering 1: De nachtclub

Stockholm in mei 1968. Nina en haar dochter Christina bereiden zich voor op de grote opening van de nachtclub "Nina's".

Lees meer
02
The Restaurant - VIP
Aflevering 2: VIP

Nina verdenkt Ester en Peter ervan betrokken te zijn bij de traangasaanval op Nina's nachtclub. Nina's chef-kok heeft ontslag genomen en het keukenpersoneel heeft het moeilijk.

Lees meer
03
The Restaurant - Crème de la crème
Aflevering 3: Crème de la crème

Calle is de nieuwe chef-kok bij Nina's en werkt aan de vernieuwing van het menu. Ondertussen doen Ester en Mirko een nieuwe sabotagepoging.

Lees meer
04
The Restaurant - Vertrek
Aflevering 4: Vertrek

Peter heeft zich gerealiseerd dat Ester en Mirko verantwoordelijk zijn voor de aanvallen op Nina's nachtclub en besluit hen te confronteren. Er verdwijnt geld uit de kassa's van Nina's, wat leidt tot ...

Lees meer
05
The Restaurant - Homecoming
Aflevering 5: Homecoming

Drie jaar zijn verstreken sinds Christina haar moeder en Nina's nachtclub achterliet. Ze woont nu in het geheim met John en de rest van de bende op een boerderij.

Lees meer
06
The Restaurant - Iepen
Aflevering 6: Iepen

Op de avond dat de iepenbomen in Kungsträdgården omgehakt moeten worden, ontstaat er een groot tumult. Uno en Maggan raken allebei betrokken bij de commotie, maar ze staan aan verschillende kanten.

Lees meer
07
The Restaurant - Het aftellen
Aflevering 7: Het aftellen

John en de linkse bende houden Christina gevangen op de boerderij. Ze probeert een kans te vinden om te ontsnappen, terwijl Uno en de politie van plan zijn de boerderij te betrekken.

Lees meer
08
The Restaurant - De toekomst
Aflevering 8: De toekomst

John is aan de politie ontsnapt. Hij neemt contact op met Christina en Moa-Li en wil dat ze met hem naar Spanje vluchten.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
The Restaurant

Beschrijving:

Stockholm, de dag van de vrede in Europa 1945. Een spontane kus tussen twee vreemden, tijdens de viering aan de Kungsgatan, zal grote gevolgen hebben.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905